Kehlani – While We Wait

Armani Maleh 00:00 4 Mar 2019

Medan vi väntar på ankomsten av hennes bebis och hennes andra fullängdare bjuder Kehlani oss på mixtapet While We Wait. Den är fylld till bredden av modern R'n'B som kröns av hennes silkeslena röst. Kehlani tar tronen över ”Låttexter som är opersonliga och knappt betyder nånting” men det funkar verkligen här. Vare sig det handlar om heartbreak eller nyförälskelse så tar hennes röst och de supertighta produktionerna den uppmärksamhet de förtjänar. Exempelvis RPG där hon tillsammans med love song-experten 6lack sjunger om att en partner som borde visa tydligare kärlekstecken, eller Footsteps (feat. Musiq Soulchild) som egentligen handlar om exakt samma sak är praktexempel på att det inte alltid måste vara djupt och personligt för att vara bra. Enkelheten tillåter hög kvalitet på det som levererats och det bådar gott inför nästa album.

Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Need for Speed - Split Vision

Under 2018 gick det inte en vecka utan att ett 80-talsdoftande svenskt släpp skulle recenseras. Hela mitt liv var tonsatt av synthar, trummaskiner och nostalgi för en tid jag inte själv har upplevt, och jag blev rätt mätt. 

Need for Speed är precis det - en svensk duo som hämtar sitt sound från 1980-talet. Men min första tveksamhet smälter ganska snart bort. Martin och Felix har en friare tolkning av soundet och riktigt starka melodier, och det är jag svag för.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!