Drake – Views

Adam Jansson 00:00 5 May 2016

Som nykläckt superstjärna på Take Care var emotionell paranoia och baksidor med kändisskap ämnen som kändes både genuina och befogade. Till och med uppfriskande i en genre med macho som främsta ledord. Men om Nothing Was The Same var förädlingen av samma tema med en välkommen tweak är det nu tydligt att Drake borde ha gått vidare. Åtminstone, om han vill fortsätta vara en relevant kraft i samma nyskapande toppskikt som Beyoncé och Kendrick Lamar, börjat prata om någonting annat än sina relationsmässiga tillkortakommanden.   

Det går trots detta inte att värja sig för den oefterhärmliga magi som framkallas i samarbetet med polaren och parhästen Noah ”40” Shebib. Inte heller för den slagkraftiga lekfullhet som, i efterskalven från fjolårets If You’re Reading This It’s Too Late, demonstreras på låtar som Hype och Still Here

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Allah-Las - Lahs

Det som definierar Allah-Las är solkyssta kinder och skateboards längst med strandpromenaden. Med influenser av Beach Boys och Black Lips har de skapat en sval sommarskiva. Men här kommer en unpopular opinion: sommaren är överskattad. Jag tycker det är uttjatat att Allah-Las efter 11 år som band fortfarande gör samma typ av musik. Det är mellow surfindie som utmärkte sig när bandet kom, nu är vi redo att få höra något nytt. Tyvärr står Allah-Las på samma ställe och trampar med sina Vans*.