Podcasts

Singelrådet #98: Otrogen på distans

En lyssnare har hört av sig och behöver tips på hur hon ska hämnas på sitt ex. En annan lyssnare är 30 + och oroar sig för om han någonsin kommer hitta kärleken.

Precis som de flesta avsnitt av Singelrådet baseras den senaste episoden på lyssnarfrågor. Den här veckan filosoferar panelen på temat hämnd och när det är rimligt att ta till den.

Christopher Garplinds starkaste tips är att planera ett lönnmord:
– Fantisera om hur du ska mörda personen, men genomför aldrig handlingen!
Det är minst lika effektivt och mysigt att tänka på det.

När samtalsämnet skiftar till hur man ska imponera på någon under första dejten har Sandra Beijer ett tydlig strategi:
– Överraska med något! säger hon.
– En gång var jag på dejt med en kille som jag skulle dricka öl med. När han kommer tillbaka från baren har han inte med sig några öl utan säger att han chansade och beställa in champagne och ostron.  Det är väldigt attraktivt med personer som är självsäkra och bara kör.

Med: Emilie Ebbis Roslund, Christopher Garplind & Sandra Beijer.
 

Podcast

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Fler avsnitt från Singelrådet

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.