Podcasts

Singelrådet #97: Sexuellt självförtroende – med Cassandra och Pontus

Vad kan man göra för att förbättra sitt "sexuella" självförtroende? Dejtingpodden Singelrådet gör sitt bästa för att hjälpa en ung kvinna i nöd.

Veckans lyssnarfråga kommer från en tjej som befinner sig i en sextorka som vält omkull hennes självförtroende. I ett mejl beskriver hon sitt dilemma:

"Hej Singelrådet! Jag är en tjej som haft mycket sex i perioder. När jag inte har sex, under "torkan" som jag kallar det för, är jag alltid rädd för att börja ha sex igen. Är rädd att jag glömt allting och att killar (jag är straight) inte tycker att jag är snygg och så vidare. Hur kommer jag över den här tröskeln?"

Kroppsaktivisten och veckans rådgivare Cassandra Klatzkow ger sitt bästa tips för att bli mer bekväm:
– Försök att fokusera på dig själv och din egen njutning. Tänk inte på hur dom kommer att ha det utan att du ska ha det skönt, säger hon.

Fler tips finns tillgängliga för den som trycker på play.

Med: Emilie Ebbis Roslund, Pontus De Wolfe & Cassandra Klatzkow. 
 

Podcast

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Fler avsnitt från Singelrådet

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.