YOGA BAE HOTEL

Rebecka 14:43 3 Sep 2014

Ah hur gick det med min träningssatsning, undrar ingen? Mm det gick bra, i några månader sen blev det juni, juli och augusti och jag har inte varit på friskis sedan i slutet/mitten av maj. Aja.

Idag var jag iaf på yoga där, eftersom jag 1. e frilansare och måste aktivieras utanför hemmet för att inte bli sinnesjuk och 2. min rygg dödar mig. den ställer till med ett sånt jävla liv.

Där är jag, överst.

Det var great dock, jag låg på en fuktig lånematta och hörde varenda kota i ryggen knaka samtidigt som jag försökte slå bort alla tankar utanför min egen andning. 

Dags att köra igen nu alltså. Det här lärde jag mig förra rundan:

- Jag hatar spinning. Det är djävulens motion och gör dessutom så ont i röven att.

- Det är sjukt svårt att inte börja se sig i spegeln efter resultat efter första passet. Men värt att försöka låta bli. Jag kommer aldrig ha livsstilen träning, men jag vill slippa ont i ryggen iaf. Det räcker.

- Jag vet att många hatar grupp-passen och känner sig uttittade etc. Jag älskar passen eftersom någon annan har tänkt ut en hel rutin som jag bara går in och försöker hänga med på. Med varierande resultat, vilket e okej. Men en annan grej som är bra med grupp-passen är att de också är en övning i non fuck givery. Det är rätt bra att gå in och skita i prestigen. 

- Allt hänger på musiken! 

 

Fler blogginlägg från Rebecka