Betyg: Amber Rose vs Khloe Kardashian

Rebecka 22:59 17 Feb 2015

Ni vet den där känslan man får ibland, av att vara 100% närvarande i nuet och där det händer? För många av oss infann den sig igår kväll när Khloe Kardashian gick efter Amber Rose på twitter efter att Amber i en intervju med amerikanska radiokanalen Hot 97 sagt att hon inte är positiv inför Kylie Jenner och Tygas relation. 

Amber är alltså 1. Kanyes ex 2. god vän med Blacc Chyna, den vuxna kvinna som är Tygas ex plus mamma till hans barn. Khloe är syster till både Kylie Jenner och Kim Kardashian, ingift familj med Kanye och vän med Tyga. Kim brukade vara vän med Blacc Chyna före hela Tyga/Kylie-situationen. Enligt Amber skickade Kim nakenbilder till Kanye när han dejtade Amber.

Ja ni förstår, det här handlade inte alls bara om Ambers kommentarer kring Tygas "vänskap" med den mycket yngre Kylie. Hursomhelst ledde allt detta till en jävla soppa där den som borde diskuterats dvs Tyga helt flög under radarn, och istället blev det pajkastningsfest mellan två goa damer. Triiiist, tycker jag, även om det var otroligt spännande där ett tag. (Recap finns här necolebitchie.com)

Jag uppskattar personligen verkligen en välformulerad och välriktad förolämpning när det passar, men här höll samtliga inblandade generellt en mycket låg nivå. Det är också tragiskt att se vad folk räknar som en riktigt bra burn, för this is not:Vinnare: Patriarkatet, gratulerar, well played som vanligt.

Höjdpunkt: Spännande att en massa ex kröp ur sina bon och likeade och följde loss på insta och twitter, se: Alexis Phifer, Blacc Chyna, Reggie Bush.

Det sämsta: Ingen kan lämna med stolheten i behåll och ju längre det pågick desto sämre kvalitet blev det på replikerna. Det vanliga missförståndet att ”shade” är samma sak som att rakt ut förolämpa någon. Det är det inte. Det går inte att ropa shade när någon öppet kallas hora. 

Sämsta person: Jonathan Cheban, ogräs till människa vars enda uppgift är att göra Kardashians dirty work.

Frågetecken: Varför ta bort tweets när du vet att femtusen pers redan screenshottat allt du skrivit?

 

Fler blogginlägg från Rebecka