Legenden Leila K

Rebecka 19:49 17 Jun 2015

Jag vet inte om ni har hunnit lyssna på det senaste försöket att reda ut superstjärnan Leila K's liv, framgång och bakslag än, men jag har det, och det kändes... sådär alltså. Leila själv hörs nämligen inte alls, annat än genom en berättarröst som läser gamla citat ur den kvällspress som Leila öppet hatat. Annars sitter vänner, kollegor och en lärare från grundskolan och pratar och pratar om en livs levande person som om hon vore död, så känns det i alla fall ofta. De nämner att både Leila och hennes pappa varit tillfrågade att vara med (jag antar att berättarrösten som läser Leila-citat är ett sätt att försöka ersätta henne) men nekat.

Jag tror inte att någon av de intervjuade har ont uppsåt över huvud taget (och Apollos berättelser är väldigt fina), men faaan vad illa det känns när den gamla läraren läser ur personliga uppsatser som Leila skrev som barn, och återger privata samtal i skolmiljö. Jag vet inte om Leila sa vid kontakten att "nej tack, men ni kan läsa ur min uppsats", för det är inte något jag som lyssnare får veta, men det känns inte alls ok att en lärare agerar på det sättet utan ett godkännande från Leila.

*hoppas hon hade det*

Leila 4-ever 

Fler blogginlägg från Rebecka