LYSSNA: Rihanna - Bitch better have my money

Rebecka 18:34 26 Mar 2015

Fattar tyvärr inte om/hur jag kan lägga in streamlänken direkt här i bloggen, men länk länk länk till HELA OCENSURERADE versionen av Rihannas nya singel Bitch Better Have My Money.

Turn up to Rihanna while the whole club fucking wasted

Den här dagen… Vaknade och såg sms om att Rihanna skulle släppa hela R8 idag, rusade in på iTunes... Nej, inget. Kollade internet och fattade att det bara vara en singel som skulle komma. Väntade på singeln. Så kom den... eller. Nej. Det var två snippets som bara fanns i nån app. Sedan flera långa timmar innan den premiärspelas på amerikansk radio och en rippad version poppar upp överallt, med radiocensur över hela refrängen. Seeeeeen kom den.

- Jag är lycklig, hårda Rih är min favorit, Rated R mitt favalbum av henne. Det här är perfekt att att vara full till, något att sminka sig till på helgen, åka bil till och allmänt sätta på när nån håller på.

- Den nya, pressade röstläget är kvar.

- Asså, tror vi ska tolka detta som att ”tidlöst” betyder att EDM:n är out the window och gitarrgrejer kommer in i deras ställe? Det är okej, jag hoppar av tradition ändå över de spåren. Ballad nästa singel?

- Ser gärna henne framföra den här om 15 år, apropå det tidlösa idealet.

Bilderna….. bild-eeeer-naaaaaaaa. Fyfan vad snyggt. Tidlös stil = 80's-90's. Tänker på Lisa Bonet.

Fler blogginlägg från Rebecka