Fredagsfacet på

Rebecka 16:58 13 Feb 2015

Jag vet inte hur ni hanterar stress och ångest, men själv brukar jag falla rätt ner i den maniska djungel av hudvårdstips som finns där ute. Blogg efter blogg, recension efter recension på makeupalley.com, på jakten efter den mest effektiva och billigaste rutinen. Eftersom jag gjort detta nu sedan jag var i den tidiga tonåren är huvudet minst sagt maxat med info om do's and dont's, men vad spelar det för roll när det kommer nya rön hela tiden? Mängden motsägelsefulla råd därute kan driva vem som helst till vansinne, det är också väääldigt effektivt att fästa all sin uppmärksamhet vid dem för att undvika att tänka på andra, kanske viktigare saker i livet. Men, ansiktet är trots allt vårt visitkort i världen :P

Hursomhelst, nu har jag den senaste tiden börjat läsa Caroline Hirons blogg. Precis som de flesta andra skönhetstipsare arbetar hon i branschen, med en massa märken, och bör inte följas slaviskt. Hennes hudvårsrutiner är också minst sagt i överkant för oss vanlisar som inte har "minst tre rengöringar på rotation". Jag har dock tagit till mig en del av hennes råd, och tycker mig faktiskt se en förändring. Så tips tips kommer här: CLEANSING Cheat sheet. Caroline hävdar bland annat att vi ska tvätta oss i ansiktet med små varma fuktiga handdukar, absolut aldrig använda något som löddrar i ansiktet och att vi ska vara villiga att lägga lika mycket pengar på hudvård som på skor och väskor och jag menar... jag bryr mig nog mer om hur lädret i mitt ansikte ser ut om 50 år än ett par skor som är glömda om 2.

Ett fredagstips till: Jag vann en tävling för någon månad sedan. En massa produkter från Exuviance, varav en av dom är den bästa peeling jag testat: 

Fler blogginlägg från Rebecka