Rihanna

Met-galan 2014 aka kvällen då världshistoriens starkaste bild togs

Parisa Amiri 23:29 6 May 2014

Det här är en av de topp tio mäktigaste bilderna som tagits i världshistorien. Den samlade styrkan och begåvningsreserven i den här bilden är svåröverträffad. 

Oy liil mami! Vill också ha liksom ett center piece på min kropp sådär som hennes brösttatuering fungerar, allt annat utgår från det, som solen. 

Älskar er!

Naomi - tack för att du Vågar Vägra Sval. Alltid up to no good. 

Och så Lake Bell, min stora hjälte. Har ni SETT In a World än? Alla andra filmer kommer att vara i svartvitt efter den. Och stumma. Stumfilmer. 

För the full recap av MET-galans röda matta, läs både Kristins omdömen om guldfiltar, gothin in the free world, funky flätor och färsk konkurrens till Pharrell-hatten här och även Britas favoriter med tjurfäktning, det magiska ordet PZAZZ och pattkraft här. Är omgiven om greatness. 

Läs mer

Highlights från MTV AMA 2013 - TLC, Rihanna, R Kelly, Gaga och Kendrick

Parisa Amiri 11:57 25 Nov 2013

Denna recap/selektiva highlights-genomgång är garanterat Taylor Swift och Miley Cyrus-fri pga oförmåga att bry sig. 

Det är rätt uppenbart var Gaga snappade upp idén till det som blev hennes röda mattan-look:

Enhörningen på Nöjesguidens #9-omslag! Konstnären som klippt och klistrat ihop pappersmästerverket på vårt omslag heter Ollanski och honom kan ni läsa om här.

Kvällens största ögonblick, som en fortsättning på N Syncs återförening på VMAs, går till TLC!

T-boz och Chilli förlorade ju tragiskt nog L:et i sitt gruppnamn, men lånade in dokumentärens verklighetstrogna Lil Mama för att ge oss ett Left Eye-substitut för kvällen. Det har gnällts om att AMA-showen skulle vara respektlös och rent av blasphemy, men den enda livedelen verkar vara just att Lil Mama rappade Left Eyes del. 

Får ni inte rys av det här förtjänar ni inte era nervsystem.

Rebecka skrev om VH1:s biopic CrazySexyCool om TLC rise(s) and fall(s), där Lil Mama är läskigt lik Left Eye. För mer bakgrundsinfo, både för er som ska se/har sett denna tearjerker finns i nya Nöjesguiden-bloggarna Vad blir det för Raps 46:e avsnitt. 

Riri tog emot Icon Award med sin mami, som delade ut (det helt färska) priset till henne. Får mig att tänka på Mama Knowles när Beyoncé tog emot sin Billboard Millennium Award.

En mysleende Kendrick blev introducerad som "hiphops next king" för att folk vägrar låta Control-kontroversen dö, och bjöd på Swimming Pools och Poetic Justice med en fantastisk backup singer och en begynnande Coolio-frisyr. 

W O W, R Kelly och Gaga följer upp torrligget på Saturday Night Live med ett full on-rollspel som bara kan vara en JFK och Marilyn-referens, kanske för att 50-årsdagen av JFK:s död inföll häromdagen eller bara för att vi aldrig fått se Kellz som president innan?  Äntligen får vi se den fulla potentialen av de två kanske mest narcissistiska personerna artistvärlden har att erbjuda just nu. 

Läs mer

VMA's 2013 - falsk punk och drama

Parisa Amiri 11:38 26 Aug 2013

Redan på röda mattan in till MTVS mastodontgala VMAs stod det klart vem som skulle kämpa mest för att äga fantasiutrymmet vi älskar att besöka, internet, dagen därpå. 

Det skulle bli en sån kväll. 

Är du redo att lägga din röst på ett moralkonservativt parti under de första fem sekunderna efter att ha sett det här? Hur kunde de hitta på något värre än videon? Skäms inte, även jag satt chockad och identitetsförvirrad. Inser att Miley kommer att bli bashad och i värsta fall shamead, men det här orkar jag inte hantera själv så vi går igenom det framträdande som gav upphov till några av de - och dessa är halva poängen med galor - bästa kändisreaktionerna i publiken. 

Twerken mot ärkeäcklet Robin Thicke - CANNOT BE UNSEEN

Smith-familjen kunde inte hålla tillbaka lidandet. 

Det nya skolboksexemplet för att försöka för hårt. 

Drizzy drömde sig bort. 

När den HANDSKEN åkte fram, trodde inget kunde outshina Robin Thicke vad gäller vidrigt bihang. 

Detta var intressant, att se äkta rowdy tjejer - Riri med sin bästis/dansare - ta in det som skedde på scen.

Samma duo bestämde sig för att vara lite bjussigare under Drake. 

Drake började med att reenacta sitt...diskuterade omslag och sjöng sen sitt INNERLIGASTE, komplett med att intensivblunda och vända bort ansiktet. Jag är ju en riktig sucker för Going Home, så det fanns ändå visst rys där, som han följde upp med töntverket Started from the Bottom, se hela här!

Under ett sinnessjukt långt Justin Timberlake-medley (17 minuter?), hände det vi drömt om i flera år, en NSYNC-reunion för oss som gjorde detta move ogenerat på skoldiscot:

Gaga hade också ett massivt fan girl-moment. 

Men detta nöjda smirk när JT vann, det kommer han inte undan med.

Gaga tillbaka på sin arena blev exakt det Mileys framträdande inte blev, en ikonisk freak show. 

T-boz och Chilli från TLC blev presenterade till Creep - skriver detta med tårar i ögonen - och demonstrerade hur stämningen är backstage. AAAAH. Ska vi ha viewing party när TLC:s VH1-film kommer i oktober? Ja, tack. 

Den första av Kanyes liveversioner av låtarna från Yeezus som inte varit ren katastrof och t.o.m. RÄTT BRA? Balansen mellan fullkomligt rasande och att faktiskt framföra en låt lyckades till slut, kittlande pik av Jared Leto i presentationen också. Jag hade inte vågat. 

Den enda modebild värd att lägga upp, Ciara, Ciara, Ciara, sluta lek med oss. 

Läs mer

Man vill inte bråka med Rihanna

Parisa Amiri 11:14 20 Jun 2013

AJ. Ett vrålande fan höll fast Rihanna lite för hårt, lite för länge under hennes konsert i Birmingham igår och Rihanna lät inte sin livvakt deala med det hela utan: slog till sitt fan med micken. I huvudet, supposedly. 

En viss skillnad mot Beys hantering av (ja, galet fan i form av undertecknad, när jag passade på att krama henne som ni minns) någon jag misstänker inte är ett fan utan brölig kille som fick en biljett i Köpenhamn sist, efter en ass slap (HUR VÅGAR MAN):

 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla