Justin Timberlake

Streama Justin Timberlakes nya/fortsättningen på hans gamla 20/20 Experience

Parisa Amiri 14:39 25 Sep 2013

Mannen som absolut kan vara till belåtenhet (speciellt i SNL/Fallon-sammanhang) men numera insisterar på att dyka upp med en oironisk hatt överallt pga någon slags swing-kris i livet (lex Robbie Williams osv), har släppt del två av sitt The 20/20 Experience-projekt. Varför Justin Timberlake inte bara döpte den första delen till 10/20 och denna till 20/20 är en fråga vi inte kan få svar på, vill istället berätta att man nu kan streama hela del 2 (bestämmer nu att den heter så) på iTunes

Soulpoppiga Take back the night, som enligt ovan ska vara "one of the songs of the summer", kan den ha varit en så stor hit bredvid äckel-Blurred Lines och Get Lucky utan att ha nått Sverige överhuvudtaget? Har ärligt talat inte ALLS hört denna Michael Jackson-steal/flirt innan. JT har annars håvat in Drake, utbytt ännu en tjänst med Jay-Z och tre sekunders lyssning skvallrar om att det är samma gamla Timbaland-plotter (seriöst, en av låtarna innehåller ett repetitivt gummidjursljud?!). 

Läs mer

VMA's 2013 - falsk punk och drama

Parisa Amiri 11:38 26 Aug 2013

Redan på röda mattan in till MTVS mastodontgala VMAs stod det klart vem som skulle kämpa mest för att äga fantasiutrymmet vi älskar att besöka, internet, dagen därpå. 

Det skulle bli en sån kväll. 

Är du redo att lägga din röst på ett moralkonservativt parti under de första fem sekunderna efter att ha sett det här? Hur kunde de hitta på något värre än videon? Skäms inte, även jag satt chockad och identitetsförvirrad. Inser att Miley kommer att bli bashad och i värsta fall shamead, men det här orkar jag inte hantera själv så vi går igenom det framträdande som gav upphov till några av de - och dessa är halva poängen med galor - bästa kändisreaktionerna i publiken. 

Twerken mot ärkeäcklet Robin Thicke - CANNOT BE UNSEEN

Smith-familjen kunde inte hålla tillbaka lidandet. 

Det nya skolboksexemplet för att försöka för hårt. 

Drizzy drömde sig bort. 

När den HANDSKEN åkte fram, trodde inget kunde outshina Robin Thicke vad gäller vidrigt bihang. 

Detta var intressant, att se äkta rowdy tjejer - Riri med sin bästis/dansare - ta in det som skedde på scen.

Samma duo bestämde sig för att vara lite bjussigare under Drake. 

Drake började med att reenacta sitt...diskuterade omslag och sjöng sen sitt INNERLIGASTE, komplett med att intensivblunda och vända bort ansiktet. Jag är ju en riktig sucker för Going Home, så det fanns ändå visst rys där, som han följde upp med töntverket Started from the Bottom, se hela här!

Under ett sinnessjukt långt Justin Timberlake-medley (17 minuter?), hände det vi drömt om i flera år, en NSYNC-reunion för oss som gjorde detta move ogenerat på skoldiscot:

Gaga hade också ett massivt fan girl-moment. 

Men detta nöjda smirk när JT vann, det kommer han inte undan med.

Gaga tillbaka på sin arena blev exakt det Mileys framträdande inte blev, en ikonisk freak show. 

T-boz och Chilli från TLC blev presenterade till Creep - skriver detta med tårar i ögonen - och demonstrerade hur stämningen är backstage. AAAAH. Ska vi ha viewing party när TLC:s VH1-film kommer i oktober? Ja, tack. 

Den första av Kanyes liveversioner av låtarna från Yeezus som inte varit ren katastrof och t.o.m. RÄTT BRA? Balansen mellan fullkomligt rasande och att faktiskt framföra en låt lyckades till slut, kittlande pik av Jared Leto i presentationen också. Jag hade inte vågat. 

Den enda modebild värd att lägga upp, Ciara, Ciara, Ciara, sluta lek med oss. 

Läs mer

Justin Timberlake, alla stjärnors älskling

Parisa Amiri 18:02 14 Feb 2013

Att presenteras av Ellen och Beyoncé på Grammys som någon slags bästis och en övermänniska när det kommer till skådespeleri, musik och dans hade räckt för att Timberlake skulle älskas by association i all evighet. Nu har han släppt sin svartvita video till mediokra låten Suit & Tie där Jay-Z sittrappar och drar till med detta: David Fincher har regisserat den. 

Den enda Timberlake inte lyckats snärja verkar vara Swagberg

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla