Lake Bell

Met-galan 2014 aka kvällen då världshistoriens starkaste bild togs

Parisa Amiri 23:29 6 May 2014

Det här är en av de topp tio mäktigaste bilderna som tagits i världshistorien. Den samlade styrkan och begåvningsreserven i den här bilden är svåröverträffad. 

Oy liil mami! Vill också ha liksom ett center piece på min kropp sådär som hennes brösttatuering fungerar, allt annat utgår från det, som solen. 

Älskar er!

Naomi - tack för att du Vågar Vägra Sval. Alltid up to no good. 

Och så Lake Bell, min stora hjälte. Har ni SETT In a World än? Alla andra filmer kommer att vara i svartvitt efter den. Och stumma. Stumfilmer. 

För the full recap av MET-galans röda matta, läs både Kristins omdömen om guldfiltar, gothin in the free world, funky flätor och färsk konkurrens till Pharrell-hatten här och även Britas favoriter med tjurfäktning, det magiska ordet PZAZZ och pattkraft här. Är omgiven om greatness. 

Läs mer

Hade Esquire satt Lake Bell på omslaget om hon inte även fick fungera som avklätt ögongodis?

Parisa Amiri 16:18 17 Apr 2014

...ja, det vi sa sist. Eller varför inte gången innan det

Det enda som kan etiketteras som det småroliga i sammanhanget, för nu har jag nästan tröttnat på att ens ironisera över det trötta faktumet att kvinnor bara får utrymme om det dels eller framförallt sker i egenskap av sexobjekt, är underrubriken. 

De poängterar att hon mycket väl kan vara sin generations viktigaste skådis/regissör/manusförfattare, men behöver ändå sälja in henne med ett löfte om mer hud. 

WAIT. Är du rättshaverist på väg att trycka Kommentera här nedan för att dra en obegåvad poäng om Tom Hardys parallella omslag?

Hejda dig, jämför bilderna och tänk efter. Min, uttryck, symbolik, pondus. 

Aja. Nu när ni ändå är lediga ett par dagar kräver jag att ni inte kommer in här igen förrän ni unnat er Lake Bells underbara, älskade film "In A World". Är så ledsen för att jag inte kan få se den för första gången igen och att jag kanske aldrig kommer att bli så uppfylld av en film igen.

Läs mer

Unna er: Lake Bells "In a World"

Parisa Amiri 19:03 21 Mar 2014

Grattis, ni har er nya favoritfilm framför er! Förutsatt att ni inte redan har sett Lake Bells "In a World" och redan är fast i den ödesmättade rutinen att försöka slumpa fram "movie like In a world" utan resultat. 

Ska försöka punkta ner varför ni omedelbart ska unna er den filmen: 

1. Lake Bells karaktär Carol drömmer om att få gå i sin pappas fotspår som en av de största trailerrösterna, en bransch som domineras av män. Inblick i minibransch inuti filmvärlden! Fylld av douchiga, manliga egon! Ni förstår ju att det är all that. 

2. Fantastiskt skrivet, satt och fånlog under hela filmen för att jag kände mig så tillfredsställd. Witty, smart, varmt och perfekt gestaltat. 

3. Carol är lite klumpig och socialt...ansatt. En av de metoder som Mindy Kaling listar i sin bok (men gud, läs already) som sätt att få en snygg, perfekt skådis att verka ha vissa hinder i sitt liv. Men det går hem! Carol lider inte av det, det bekommer henne inte utan hon kör. 

4. Det finns romans. På tre olika fronter, om jag minns rätt.

5. Vill leva i stämningen i filmen, tack vare soundtracket, miljöerna, klippet och rollsättningen. 

Har ni tips på liknande filmer så bring it. Nu ska jag se en Mark Ruffalo-film jag inte sett (!). 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla