Parks and Recreation

TV: In the good news department

Parisa Amiri 11:31 28 Feb 2014

Dunham till SNL!

Kvinnodagen innebär som vanligt fest och systerskap, i år har NBC också förstått att det är värt att fira. Den 8 mars är det dags för Lena Dunhams första gästande av SNL! 

Nu är ju jag lite osäker på hennes skådisskills om hon inte spelar Hannah - det kom ut förra veckan t.ex. att hon fick kicken från miniserien Mildred Pierce, vilket inte behöver betyda någonting heller - men ser fram emot att se henne göra andra karaktärer. Kommer hon att kunna lägga skådistics som Hannahs slappa handleder och ordsbetoning åt sidan? Doubt it. Men äntligen slutar OS att fucka upp, inte minst för tv-tablån. 

Michelle Obama gästar Parks & Rec!

Gullisar unite! Tidigare har showen gästats av Amys/Leslies frikort och idol Joe Biden, nu klättrar de ännu lite högre upp på politikerkändisstegen. Allas vår First Lady kommer antagligen att dansa och framförallt att göra reklam för sin kampanj "Let's Move", som ni J U minns att Beyoncé hakat på:

Avsnittet sänds 24 april. Skriv upp det. 

Game of Thrones officiella poster är här!

Och budskapet... Gör HBO en American Apparel och provocerar fram reaktioner? Rätt uppenbart att de har utgått från de svenska antifeministernas verklighetsuppfattning!

Läs mer

Tillåt mig att presentera: Megan Amram

Parisa Amiri 17:14 9 Jan 2014

Hej Parks and Rec-fans! Och ni som blir frälsta av det här inlägget. Kvinnan ni såg på visningen av Rons manlighet komprimerad till bostad, stugan i skogen, som på ett perfekt avvägt sätt porträtterade en hipster på det där ansträngt obrydda sättet, är ingen mindre än frälsaren på jorden.

 Megan Amram kallas hon och förutom att skriva för Parks and Rec (luktar budgetskäl om hennes inhopp framför kameran)  som bara det vittnar om hennes genistatus så är hon även min favoritperson på internet. 

Låt mig rada upp orsakerna. 

1. Hennes insats på Instagram består till största delen av den svartvita "VAD?!"-bild som hon publicerat på throwback thursday nu 44 veckor i rad. 

2. Det enda som fick mig att sluta printscreena fler kortfattade mästerverk var att jag behövde gå på toa. Men ni förstår, hennes twitter är alltid den första jag rekommenderar. Efter det Chrissy Teigen, men det kan vi ta sen. 

Nu måste jag iväg på Kakans vernissage men så ni vet: hon har även en tumblr, ska komma ut med en bok i år och blev utnämnd till en av Forbes 30 under 30

FEMALE BONER, hej

Läs mer

Parks and Recreations återkomst

Parisa Amiri 16:24 20 Nov 2013

Det var värt väntan! Som väntat. 

Inte minst för att få se en sällsynt storyline mellan Parks and Rec-kontorets snap queen, Retta, och Bear Grylls största fanboy Ron Swanson (som SKRATTADE! TVÅ GÅNGER!):

Ge dem en spinoff! 

Läs mer

Live: mitt kollande av Parks and Recs (dubbla!) säsongspremiär

Parisa Amiri 20:37 30 Sep 2013

Teaser: Leslie stöter på motgångar (helvete vad roligt). 

Läs mer

För att stilla vår längtan efter de här människorna

Parisa Amiri 16:02 13 Sep 2013

Lever för Amys haggskratt. ATT ROB LOWE SA FUCK?! 26:e september!!!

Läs mer

Aubrey mordhotar under intervju

Parisa Amiri 10:56 26 Jul 2013

För att en kvinnlig komediskådis ska få bli intervjuad av GQ slutar det som bekant med "pin-up" lex Communitys finest Alison Brie och Gillian Jacobs (kommer ALDRIG SLUTA ÄLTA) om man inte är Maya Rudolph och brings in the awkardness

Så när älskade, demoniska Aubrey Plaza kallas in för intervju är resultatet med bikini på rygg givet. Och sekundärt. Intervjun slutar i den sortens journalisttrollande som Aubrey gjort till en elitsport. NJUT: 

My phone rings. "Who's that, your wife?" she asks. I tell her it's my girlfriend.

"Tell her you're staying here for the night," she says, "because a murderer kidnapped you." Her eyes flare. "What if you find out I'm not shooting a movie here? I'm going to follow you on my bike and kill you."

(ÅH)

When we arrive at her place, she invites me in to show me the knife that she'd kill me with. It's sitting on the built-in bookshelf next to her bed. "This is it," she says. "I practice picking it up quickly." She perches on the bed and picks it up, twice, quickly.

It is not clear if she is fucking with me.

(ÅH ÅH)

"Vagina," she says into the voice recorder. "Penis. Balls." She starts laughing to herself. "Old person's penis. With a top hat on it. And a mustache. On the beach."

(ÅH ÅH HAHA)

Läs mer

Perd Hapley? More like Turd Crapley

Parisa Amiri 14:32 28 May 2013

Smällde upp den nya headern helt okommenterat i hopp om att det var en självklar referens för de flesta av er, efter mina år av tjat. Den som med ett lyssnande öra frågar "Ya' Heard?" är alltså Parks and Recreations stjärnankare Perd Hapley:

Att få skylta med en kopia av den där svampmålade 90-talsväggen var anledning nog att skapa headern. 

Perd är lite av ankarmotsvarigheten till Brick i Anchorman, vi vet inte riktigt hur hans mentala kapacitet står sig men älskar honom villkorslöst:

"The story of this next dance is that it's called: the worm.", den animerade re-enactmentscenen, kentaursnacket, porrintervjun - det bästa ironiserandet över amerikanska ankare sen just Anchorman. 

Läs mer

Topp två bästa asses i tv-serier

Parisa Amiri 23:07 5 Mar 2013

1. "Do you happen to have a can opener?" (senaste av Parks and Recreation, säs 5, avsn 15)

2. "This is serious" (Säs 8, avsn 8, The Office)

Läs mer

Perfektion

Parisa Amiri 16:20 22 Feb 2013

Läs mer

Obs: detta är vad vänner är till för

Parisa Amiri 12:29 8 Dec 2012

Detta household name, Brita Zackari, messade mig från New York förra veckan att hon har med sig en julklapp till mig. Julen är för mig som skilsmässobarn oftast starkt förknippad med besvikelse och konflikter så jag valde att försöka hålla glädjen stången tills hon kom hem. Att jag såg att hon besökt NBC Store - HIMMELRIKET PÅ JORDEN -  och köpt en Pawnee-tröja till sig själv gjorde inte detta lättare. Sa till Swagberg att om hon skjuter fram en svartvitrandig påse med ett läppglans från Sephora kommer det bli svårt att dölja min besvikelse, eller jag sa nog att jag skulle "lacka". Men det är starka känslor det här, som Pawnee-relaterad merchandise rör upp. 

Igår, över en HÖRNBIT lasagne, cashade jag in JULKLAPPSJACKPOT! 

Brita räckte nämligen över Pawnees egen minihäst Lil' Sebastian. RIP. Ett mjukisdjur jag ska köpa en glasbur till, den sorten man brukar ställa värdefulla, uppstoppade djur i på museum. 

Är ni helt lost föreslår jag att ni 1. läser innehållet på denna URL noggrannare 2. gör som jag säger och plöjer tv-serien Parks and Recreation. 

Fick t.o.m. behålla NBC Store-påsen som nu kallas "hästboxen" för att den fraktat Lil' Sebastian över Atlanten. TACK BRITS! Julen har redan peakat. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla