Megan Amram

Tillåt mig att presentera: Megan Amram

Parisa Amiri 17:14 9 Jan 2014

Hej Parks and Rec-fans! Och ni som blir frälsta av det här inlägget. Kvinnan ni såg på visningen av Rons manlighet komprimerad till bostad, stugan i skogen, som på ett perfekt avvägt sätt porträtterade en hipster på det där ansträngt obrydda sättet, är ingen mindre än frälsaren på jorden.

 Megan Amram kallas hon och förutom att skriva för Parks and Rec (luktar budgetskäl om hennes inhopp framför kameran)  som bara det vittnar om hennes genistatus så är hon även min favoritperson på internet. 

Låt mig rada upp orsakerna. 

1. Hennes insats på Instagram består till största delen av den svartvita "VAD?!"-bild som hon publicerat på throwback thursday nu 44 veckor i rad. 

2. Det enda som fick mig att sluta printscreena fler kortfattade mästerverk var att jag behövde gå på toa. Men ni förstår, hennes twitter är alltid den första jag rekommenderar. Efter det Chrissy Teigen, men det kan vi ta sen. 

Nu måste jag iväg på Kakans vernissage men så ni vet: hon har även en tumblr, ska komma ut med en bok i år och blev utnämnd till en av Forbes 30 under 30

FEMALE BONER, hej

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla