Lil Sebastian

Obs: detta är vad vänner är till för

Parisa Amiri 12:29 8 Dec 2012

Detta household name, Brita Zackari, messade mig från New York förra veckan att hon har med sig en julklapp till mig. Julen är för mig som skilsmässobarn oftast starkt förknippad med besvikelse och konflikter så jag valde att försöka hålla glädjen stången tills hon kom hem. Att jag såg att hon besökt NBC Store - HIMMELRIKET PÅ JORDEN -  och köpt en Pawnee-tröja till sig själv gjorde inte detta lättare. Sa till Swagberg att om hon skjuter fram en svartvitrandig påse med ett läppglans från Sephora kommer det bli svårt att dölja min besvikelse, eller jag sa nog att jag skulle "lacka". Men det är starka känslor det här, som Pawnee-relaterad merchandise rör upp. 

Igår, över en HÖRNBIT lasagne, cashade jag in JULKLAPPSJACKPOT! 

Brita räckte nämligen över Pawnees egen minihäst Lil' Sebastian. RIP. Ett mjukisdjur jag ska köpa en glasbur till, den sorten man brukar ställa värdefulla, uppstoppade djur i på museum. 

Är ni helt lost föreslår jag att ni 1. läser innehållet på denna URL noggrannare 2. gör som jag säger och plöjer tv-serien Parks and Recreation. 

Fick t.o.m. behålla NBC Store-påsen som nu kallas "hästboxen" för att den fraktat Lil' Sebastian över Atlanten. TACK BRITS! Julen har redan peakat. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla