Whatever happened to Baby Josh?

Emelie Thorén 14:13 28 May 2014

Ja, SOM ni har undrat, och nu ska jag tala om. Skapligt bortglömda Josh Heartthrob Hartnett hamnade i en skräckdramaserie som heter Penny Dreadful, och som hör och häpna, är RIKTIGT lovande! Detta kommer en väl få äta upp, men jag har jetegoda förhoppningar angående denna brittiska svartsynta HBO-sak. Eva Green är med, jag kan inte stirra mej mätt på hennes utseende. Jag har alltid haft en fäbless för ögon som visar mycket ögonlock, förmodligen för att mina inte alls gör det, you know how it is, men asså... HENNES BLICK KRÄVER INGA ÖGONLOCK I TELL YOU.

Umm, kan ju även säga att så här tio år efter Pearl Harbor... Josh har inte direkt blivit slagen med fulkäppen under tiden som gått.

Och om vi skippar det ytliga litegranna: det är rätt välspelat, bra castat, lagom skrämmande och mörkt och en plot som än så länge inte är alltför fånig. Jag har ännu inte bestämt mej för om jag tycker det är coolt är töntigt att Dorian Gray och Frankenstein är med som riktiga karaktärer, liksom "bara så där".

Fler blogginlägg från Emelie Thorén