Nu backar jag ut ur rummet!

Emelie Thorén 21:24 12 Feb 2015

Gud vad livet kommer emellan hörrni.

Den här bloggen, som har haft rätt många skepnader, började med Hanna. Hon var inte Hanna då, hon var bara någon i min mage och nu är hon åtta år, hon fyller det idag, och det är så himla sjuuuukt. Att hon funnits så länge. Men jag kände att det kanske är rimligt att jag slutar just prick idag. På någon slags årsdag. Liksom tackar för mej, rakt av bara. Det har varit en sån jäkla ära att få skriva av sej och bli hörd under de här ÅTTA ÅREN, hörrni. Så mycket har hänt på den tiden?! Jag ska inte skriva så mycket här och nu, jag ville bara säga hej då. Ett innerligt himla ödmjukt hej då. Kanske börjar jag skriva på gamla röda igen, men det dröjer nog. Tänker även ibland (rätt ofta faktiskt) att jag borde ta bort den helt om något år eller så. När Hanna upptäcker Google. Förmodligen.

Allafall!

Tack som fan för all pepp och stöd och gemenskap jag fått känna via er som läst. På ricko. Kept me sane många nätter. Det kanske låter fånigt, men plötsligt känns det så stort och avgörande att jag säger morsning korsning. Hmm. Jag brukar fråga Hanna, "Du, vad är det finaste man kan vara" och då himlar hon med ögonen och säger "det vet du ju, du säger det hela tiden" och så säger jag "ja men säg det ändå" och så säger hon "det finaste man kan vara är snäll" och så fortsätter hon och härmar mej och mitt tonfall "...det är en underskattad egenskap". Och så är det. Och med de bevingade orden säger jag hej hej!

Popmorsa började med Hanna, därför får mitt leva lajf med henne också avsluta Popmorsa. Tack igen. <3

 

Alltså hur kan hon ens finnas, hjärtat och hjärnan kortsluter!! Och hej då allihopa!!

Just ja jag glömde säga att jag börjat sjunga i Popkollo-kören med massa härliga kvinns, det är skitkul, och jag har börjat jobba på en reklambyrå som heter DDB och det känns så himla mäktigt, och igår målade vi om ett rum i vad som skulle vara petrol men det blev vårdhemsblått, och i mars ska jag gå på Partynextdoor på Debaser, det ska också bli kul, och Joffe kan krypa nu och vet vad lampan är (han är ett geni!) och jag och Ante är fan fortfarande skitkära (EAT THAT JÄVLA 2012!), och jag vill tipsa om den där batteridrivna fotfilen från Scholl - den är helt fantastisk, fötterna blir som lammungar, och jag såg Guardians of the Galaxy i julas och tyckte den var så himla bra (och Birdman såg jag också! jättebra! och Big hero 6! se dom!) och jag köpte en Kindle i somras och har PÅ RIKTIGT läst uppåt femton zombie-böcker på fyra månader, ÄLSKAR Kindle, rekommenderar verkligen.

Ja men det var väl typ allt.

Hej! Be safe!

Fler blogginlägg från Emelie Thorén