De roligaste 30 sekunderna just nu

Amat Levin 11:17 7 Jun 2012


 

Först och främst:

whitepeople

 

Alltså, ursäkta Kanye West-hetsen i min blogg, men kan inte hålla mig. Igår släpptes videon till Mercy, där Kanye delar rampljuset med Pusha T, Kid Cudi, Big Sean och 2Chainz, som tydligen har blivit ashypad nu av någon konstig anledning. Förutom att Kanye är klädd som en karaktär från Mortal Kombat bjuder videon på de roligaste 30 sekunderna just nu.
 

Allt börjar vid 2:37 där Kanye kollar in i kameran med en blick som säger ”lyssna, jag vet att vi är fem dudes i konstiga kläder som hänger i ett garage och är jävligt imponerade av varandra, men nej, vi driver inte, det här är på fullaste allvar”. Hans brist på självdistans är det bästa jag vet. Sedan följer Kid Cudi, som äntligen, efter nästan två decennier, tar över Puff Daddy som innehavaren av hiphopens oklaraste danssteg. Ni kommer ihåg hur Puff Daddy brukade dansa, right?
 

 diddy
 

Resten av videon? Nej, kan inte säga det bättre än snubben nedan, som jag hittade hos Miss Info. För er egen skull, klicka – det här kan vara den bästa recensionen någonsin!

 

”Instead, he gives you black people dressed like Arab ninjas.”

 

”There was only one woman! In the video! She didn’t even move! And I still get ejaculation!”

 

"The disappearing... move! *drops* I am under your bed."

Fler blogginlägg från Amat Levin