F12 får nya nöjeschefer

12:00 3 Jul 2020

Sabri Debesai och Christian Fang förstärker sommarklubben.

I höstas tackade Sabri Debesai och Christian Fang för sig efter att ha varit nattklubbschefer på Berns i två år. Nu är det dags för deras comeback i klubb-Stockholm. På fredag gör de sin första kväll som nöjeschefer på F12 tillsammans med Victor Eriksson och Samin Adjoudani, som är kvar sedan tidigare. Sabri tog en paus i premiärförberedelserna för att svara på Nöjesguidens frågor.

Tjena Sabri! Hur har din sommar varit hittills?
– Sommaren har varit förvånansvärt bra. Jag har lyckats hålla humöret uppe. Främst för att ställen som Mister French anpassat sig och har levererat.

Har du saknat att jobba klubb sedan ni slutade på Berns?
– Skoja inte, jag hade ingen aning om att jag skulle sakna klubblivet så jävla mycket. Jag saknar till och med hetsen om gästlistan. 

Hur kommer ditt och Christians intåg märkas på F12?
– Jag och Fang har ju ett annorlunda klientel, så jag skulle nog säga att vi kommer blanda våra gäster med de som vanligtvis hänger på F12. Dessutom har jag extremt många idéer och påhitt jag vill göra. Victor som redan är nöjesansvarig har stadiga gäster och mer fokus på bordsbokningar och befintligt klientel.

Kan du avslöja några idéer?
– Det får bli en överraskning. Men en av nyheterna är att vi kommer servera sydamerikansk mat.

Varför blev det just F12 för er?
– Gänget bakom French och F12 vill precis som vi skapa minnesvärda kvällar. Det är inte alltid kul med “vanliga utgångar”. De vågar och är villiga att satsa på att skapa happenings och boka stora artister och dj:s. Som jag sa innan så har jag alltid massa idéer och jag tycker verkligen att de tar till sig och uppskattar mina idéer. 

Jag har så svårt att se hur man ska kunna ha kul på en klubb den här sommaren. Finns det något mer deprimerande ord än ”sittdans”?
– Haha ja, “ rabattkod" är ett fult ord. Vi skulle dock aldrig säga “sittdans”. Men som sagt, det har funkat hur nice som helst på Mister French till exempel. Det har varit god stämning och ofta fullbokade bord. Så vi vill ju få till det på F12, fast på vårt sätt.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!