The King of Fighters Collection: The Orochi Saga

Johan Hallstan 12:23 11 Feb 2009

En av SNK Playmores allra bästa fornlämningar hittillsSNK Playmore fortstätter att stödja PlayStation 2 (och därmed även PlayStation 3 för er med bakåtkompatibilitet) med några av sina gedigna fighters. I The Orochi Saga har man samlat inte mindre än fem årgångar King of Fighters i en lagom budgetdoftande antologi. Det bör sägas att seriens första del, 94, idag nog mest får ses som lagom spännande arkeologiskt fynd. Men bättre ställt är det med de senare årgångarna där 98 års upplaga än idag ses som något av seriens kronjuvel. Således går samlingen förstås också att utan problem betrakta som ett förträffligt spel med något av fightingvärldens finaste bonusmaterial.
Plattform: 
Utvecklare: 
Stad: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler spelrecensioner

80 Days

 

80-days.jpg

80 Days är en slags interaktiv novell, där du samtalar dig över kontinenter – med målet att varva jorden på under 80 dagar. Huvudkaraktären i Jules Vernes originalsaga, Phileas Fogg, är en sidokaraktär och spelaren styr istället Foggs franske assistent, Jean Passepartout.

 

Gods Will Be Watching

gods-will-be-watching.jpg

Det finns ingen binär, svart/vit, god/ond värld. Verkligheten är mer komplex än så. Det är ett av Gods Will Be Watchings huvudteman. Ett retrodoftande peka och klicka-äventyr (minns ni Monkey Island? Day of the Tentacle?) som utspelar sig i en rad olika fasta scener. Varje scen går ut på att spelaren ska lösa ett problem genom dialog och handling.