G.I. Joe: Rise of Cobra

Johan Hallstan 13:59 17 Aug 2009

 

Det är lätt att bli skeptisk när det vankas obligatoriskt spel baserat på The Mummy-mannen Stephen Sommers senaste film om Action Force-figurernas vardagsbestyr. Vi har som bekant varit här och påtat på licensspelens överfulla soptip tidigare. Men sällan med sådant uselt resultat. Mest frustrerande är det att G.I. Joe: Rise of Cobra inte ens är ett försök att övertyga. Produktionsvärdena är skrattretande och speldesignen usel. Man försöker inte skapa några illusioner. Istället vet utvecklarna mycket riktigt att spelet är skit och det gör såklart vi också. Det blir ett par timmars olustiga pinsamheter i paritet med David Brents värsta, men samtidigt helt utan komisk eftersmak.

Plattform: 
Utvecklare: 
Stad: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler spelrecensioner

80 Days

 

80-days.jpg

80 Days är en slags interaktiv novell, där du samtalar dig över kontinenter – med målet att varva jorden på under 80 dagar. Huvudkaraktären i Jules Vernes originalsaga, Phileas Fogg, är en sidokaraktär och spelaren styr istället Foggs franske assistent, Jean Passepartout.

 

Gods Will Be Watching

gods-will-be-watching.jpg

Det finns ingen binär, svart/vit, god/ond värld. Verkligheten är mer komplex än så. Det är ett av Gods Will Be Watchings huvudteman. Ett retrodoftande peka och klicka-äventyr (minns ni Monkey Island? Day of the Tentacle?) som utspelar sig i en rad olika fasta scener. Varje scen går ut på att spelaren ska lösa ett problem genom dialog och handling.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!