Podcasts

Hector & Rasmus #8: "Ett ovärdigt liv"

I det åttonde avsnittet av Nöjesguidens Göteborgspodcast ställer Hector & Rasmus många frågor. Fanns det en antilop hos skelettkvinnan i Bergsjön? Fanns det en hen i "Vi fem"? Kommer djuren hämnas på mänskligheten? Och ÄR detta ens det åttonde avsnittet? Lyssna!

Ladda ner

hector-rasmus-8-ett-ovardigt-liv.mp3

Podcast

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

En kommentar

Skriv kommentar

Bild för madde
madde

Det är rätt intressant med miljöfrågor gällande olika arter och ekosytemet. Ett land vars ekosysytem skiljers från tex england är australien, därför de är galet kontrollerande på flygplatserna. Tänk om någon har ett bananskal med sig, det kan ju hamna på marken och frodas. Runt slutet av ca 1800-talet tog engelsmän med sig kaniner till australien, men de passade ju inte in landets kretslopp så det blev ett överflöd och man ansåg detta var ett naturproblem. Man blir ju lite "rädd" för att flyga till australien, tänk om någon smugglar ner en banan i ens väska utan ens vetskap. Man åker då dit direkt för olaga smuggling, utan gjort något. Undra om australienare tänker så när de reser till andra länder...

Fler avsnitt från Hector & Rasmus

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.