Podcasts

Hector & Rasmus #25: "Världens bästa stad"

Hector & Rasmus firar valborg och 25 avsnitt! Det handlar om sakerna man måste göra i Göteborg för att ta sig vidare till nästa level och nästa stad. Rasmus har mejlat Lisebergs VD och Hector har skämt ut sig på en lastbåt i hamnen. De lanserar begreppet Tipp-Ex-list - "Listan på saker du vill göra men sedan ångra". Missa inte veckans show!

Ladda ner

hector-rasmus-25-varldens-basta-stad.mp3

Podcast

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

3 kommentarer

Skriv kommentar

Bild för E
E

Alltså… First things first: ni är så fina. Är så glad att ni gör er pod, jag behöver en sån som den när jag tappar bort var jag kommer ifrån. Oftast får ni vara med när jag promenerar hem från jobbet här i utlandet och oftast kan jag inte hålla mig för skratt (så det är tur att man inte möter samma människor varje dag här, hehe).

Hur som helst, ett av mina favoritavsnitt är det när ni pratar om att inte kunna vända rakt om när man är ute på stan. Ack. Jag med, jämt! Har dock bytt vanan av att gå in i närmaste jourbutik och köpa något jag absolut inte ville ha (blev dyrt i längden) mot att ta upp telefonen och kolla gatuskyltar. Tänk metamorfos från en mycket målinriktad affärskvinna PÅVÄG till en ”ojdå, jag är ju visst turist, måste kolla Google-maps”. Tänker tankar som att om någon kommer fram och frågar något då, ska jag bara svara på typ SIM-språket. Såatteee, nu vet vi att vi är flera med samma syndrom i alla fall. Tack.

Bild för Davids pappa
Davids pappa

Dags för nästa avsnitt nu eller???

Bild för Bellatrix Lestrange
Bellatrix Lestrange

Saknar er! Skärp er förfaaaan! FATTAR att det är segt att låsa in sig i en garderob när solen lyser och man bara vill dricka öl men, för vår skull, kom igen?!

Fler avsnitt från Hector & Rasmus

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.