EGOBOOST 2.0//INTE ENS BLYGSAMT SKRYT

Emerentia 21:47 27 Sep 2011

Någon underbar männska där ute älskar min blogg, jag är hennes favvobloggare. Det gjorde mig så himlans glad att jag tänkte att jag ska skriva nu, till henne, som en hyllning. Och som en minimal kissning i munnen på er som bara hatar på mig. Ljummet i munnen är aldrig trevligt. 

Vi gick en kvällspromenad och letade efter döda djur, utan att hitta några, jag tänker att det egentligen mest är bra för att vi har ingen frysbox än och det betyder att jag inte kan förvara djuren utan måste lämna dem på gatan. Jag hade så gärna börjat begrava dem nu, men jag tror att nedfrysning är oundvikligt om det ska vara någorlunda hygieniskt. På tal om frysen borde jag ta ut koftorna som ligger där eftersom jag är rädd för mal. 

Nu snarkar hunden och Love läser Filter efter att jag tvingat honom för att jag ska kunna hjälpa Kajsa med en artikel inför nästa nummer (kommer bli superb) och skriva en lista med önskade namn till mitt första jobb jag ska göra för Faktum. Ja, ni hörde rätt. Faktum. En av mina favorittidningar. Så, med tanke på hundens svala aktivitet tänkte jag sova, för att imorgon kunna gå ut med honom lite tidigare än idag och komma tidigt till jobbet. 
Som avslutning, några bilder på mig:

Vill ni kritisera mina poser är det välkommet, jag använder mest Photobooth för att beundra mig själv, öva tal och presentationer och framför allt, se hur min mimik ser ut. Oftast bedrövlig. 

Fler blogginlägg från Emerentia