SOMMARBARN, SOMMARBARN, AKTAR SINA BEN

Emerentia 19:56 14 Oct 2011

- John Holm. 
Jag sitter hemma och äter lakrits, ikväll spelar jag på Stearin och innan dess ska jag försöka hinna skriva klart 4500 tecken till nästa månads Nöjesguiden, och en klubblista. Det finns så lite jag vill gå på just nu, fomon infinner sig inte, förutom ikväll, då jag helst hunnit med Kulturnatta och systrarna von Hausswolff, Rebel Rebel och Kasban på Pustervik, och min gamla tidning Djungeltrummans 10årsfirande på Yaki-Da. Men det går ju inte, jag ska vända vax på Stearin för första gången och det gör mig nervös. Jag vill spela mer på barer, det är min favvo, men det gäller att smälta in och göra det bra, perfekt för att vara ärlig. Annars ger det ju ingenting, vem som helst kan dansa på ett proppat dansgolv, få nickar i takt på en bar. Men jag andas lugnt på soffan och tänker att det nog ska gå vägen. Bara mitt hår kan torka först. 
 

Fler blogginlägg från Emerentia