RIBS & THE CITY LÄSER LITE COSMO

Rebecka 22:03 31 Jul 2012

Tidigare i vår (om jag inte minns fel) körde bland annat Amanda Schulman en kampanj mot tidningen Slitz på grund av dess otroligt sunkiga kvinno- och manssyn. Helt rimligt tycker jag. Men vi får inte glömma Cosmo. Never Forget Cosmo, en tidning som är så dumt skriven och stereotyp att den kan uppfattas som satir: tidningens modedel heter "Såååååå fab!"...  Jag vet inte hur det är med er, men jag uppskattar inte att bli tilltalad som om jag vore helt_dum_i_huvudet.

Ja... hon pruttade... inför en kille. Tipset är "skratta bort det". Mitt tips: låtsas som om ingenting, om hen är någorlunda artig kommer hen också att göra det. Move along.

DINA TVILLINGAR. Vet ni vad jag tror att den dejtingvana singeltjejen alltid har i handväskan? Norlevo och tårgas.

Ah... har en annan idé: kalla din ex-kompis "energitjuv" och skriv passivt agressiva blogginlägg om denne, och om hur färdig du är med ENERGITJUVAR. Skriv upp namnen på alla energitjuvar du känner på post-its, och sätt upp lapparna på olika ställen i ditt hem. Så att du påminns varje dag, och slipper tänka på din egen del i saken även framöver.

Har män några komplex över sina kroppar, undrar du? Svaret är nej, eller ja det är ju kanske snoppen då. Alltid denna snopp. Om den är för liten eller sned kan det vara ett problem, men annars har män inga problem alls med sina kroppar. Så skönt.

Mannen, detta underbara och lättskötta husdjur! I guiden till mannens kropp får vi bland annat lära oss att män uppskattar att bli kliade i håret, och att bli masserade på simhuden mellan stortå och långtå. Varje höst kastas många sommarmän ut från stugorna och lämnas att dö i skogen. Adoptera en ensam sommarman idag!

SKA DET VARA.

Fler blogginlägg från Rebecka