Jag är här nu

Ola Söderholm 12:32 30 Sep 2013

 

Välkomna till min blogg! Jag, Ola, är komiker. Jag ståuppar i olika källare på Södermalm och ibland hjälper jag produktionsbolag att göra fruktansvärt dålig tv. Ägnade mig även åt radio fram till i somras då jag fick sparken från Tankesmedjan i P3 eftersom jag var ”för tafsig”. Jag menade på att jag bara busade med tjejerna på redaktionen, att alla tyckte det var roligt och att det är orimligt att man inte ska få kolla om nån är kittlig. Men chefen lyssnade inte.

Nä, jag blev utlasad. Jag hade inte riktigt det som krävdes.

Vet inte så noga vad den här bloggen kommer innehålla ännu, men säkert nåt slags jävla samtidskommenterande. Det kommer bli underbart hursomhelst.

Jag vill vara öppen med att bilden på min header inte är så representativ. Den togs för ganska längesen och jag var ganska sminkad. Mitt utseende idag kan beskrivas som Björn Gustafsson om han under en längre tid burit ringen. Alltså lite mer som bilden till höger. 

Hörs snart! I bloggen!!!

9 Visa kommentarer (9)

Fler blogginlägg från Ola Söderholm