Jag och Aron har en klubb ihop

Ola Söderholm 13:17 28 Oct 2013

aron_21_0.jpg

Det här är Aron Flam. Han är en kolerisk rättshaverist som har guilt-tripat mig till att starta en standup-klubb ihop med honom. Han påstår att det var min idé, men jag har verkligen inget minne av det. Som ni ser på bilden har vi med hjälp av programmet Word skapat en affisch. Ni kanske avfärdar den med ord som ”amatörmässig” och ”ful”, men det är bara för att ni inte fattar punken.

Vi har premiär måndag 4 november. Därefter kör vi också de tre följande måndagarna (11/11, 18/11 och 25/11). Platsen är restaurang La Cucaracha (källaren), Bondegatan 1. Showen börjar 20.00. Ta med er 60 kronor som ni överlämnar i utbyte mot att bli insläppta. Vi står på scen typ 40 minuter var med paus emellan. Gå med i Facebook-gruppen för allt det senaste!

Showerna kommer att spelas in. Vi har tänkt försöka göra skivor av materialet vi har jobbat med den senaste tiden. Därför blir det kanske en del repriser för dig som till exempel har sett när jag har gigat på Oslipat, men det blir kul ändå. Man kan sjunga med i sina gamla favoriter! Dessutom vill ni inte missa chansen att få ert skratt inspelat och upplagt på Spotify.  

4 Visa kommentarer (4)

Fler blogginlägg från Ola Söderholm