SVT-laget vs Tittarlaget i kväll!

Fotlol 10:30 14 May 2014

Till att börja med hade jag aldrig skrivit detta inlägg om jag var frisk nog att spela ikväll eftersom jag lider av stor prestationsångest på planen, även i Korpenmatch med 0 åskådare. Nu har jag dock en inflammation på stämbanden (hörs tydligt i dagens tvodd även om jag självklart blivit anklagad av chefen för att ha förfalskat mitt sjukintyg) och måste i tystnad titta på från sidan.

Det är alltså så att SVT har satt ihop ett SVT-lag med oss som ska jobba med VM på ett eller annat vis för att möta att lag av tittare. Matchen spelas ute på Skarpnäcks sportfält där jag i friskt tillstånd faktiskt spelar alla mina Korpenmatcher annars med detta extremt coola lag:

Ja, vi spelar i Barcas gamla bortatröja eftersom färgen är helt exceptionell, syns bättre här:

skarmavbild_2014-05-14_kl._10.33.08.png

Okej, nog om denna tröja. Snälla kom och kolla med mig i kväll vid 18, alternativt glutta på svtplay! Det kommer bli kul att se Glenn Srömberg med två paja knän stå och hojta på planen, tvivla icke på detta. Mer info finns här!

Fler blogginlägg från Fotlol