Hej igen

Fotlol 22:33 24 Aug 2014

Tänkte egentligen nystarta bloggen samtidigt som PL-säsongen men jag blev en vecka sen eftersom tallheden här plötsligt översvämmades av Kalle Johan och jag KAN EJ överge svamp i skogen så nu torkar jag dygnet runt på myggnät, i ugn och i mina nyinförskaffade svamptorkar. Men, man kan tydligen få sporförgiftning och därför tog jag mig nu samman och drog ner på svampningen. Dessutom behöver jag ha bloggen redo inför allt som Balotelli kan tänkas ställa till med i Liverpool. Halloj alla!

Vad har hänt sen sist då? NÄR ARSENAL VANN FA-CUPEN!? Precis som förra sommaren fick vi göra ett litet bryt, Nöjesguidenbloggen och jag, eftersom jag jobbade med mästerskap för SVT i form av chatt och blogg. Fick bland annat synskt nog till en vampyrelva dagen innan Suarez tuggade på Chiellini och lite andra knappt fotbollsrelaterade inlägg men framför allt chattades det en hel del och hur rutinerad jag än är när det kommer till chatt så är det lite att stå i att chatta med 10 000 pers och vara en boten Anna av kött och blod. Hetsigt och underbart.

Sen fortsatte det tvoddas också trots att David var i Brasilien och programledde, vi föste helt enkelt in honom via riktigt skranglig videolänk i tvoddmonitorn. Gäster under VM-perioden var NG-donnorna Brita Zackari och Kakan och så Kristian Borell.

Här nedan berättar Brita om sin kärlek till Torres och jag och David försvinner i myskoma utav detta:

Svar ja, tvodden fortsätter i höst med 15 avsnitt till! Vilka vill ni se som gäster? Vad vill ni att vi ska prata om för fotbollsrelaterade ämnen? Vi kommer härmed köra ett huvudämne per program. Tipsa och önska här i kommentar eller via #annadavid.

Jag fortsätter gosa i Värmland några dagar till, håller på att bygga upp ett Polhem 2 i uthuset inspirerat av puben på Ringvägen samt har ordnat fotbollsbio i den sk läktarsalen och har med andra ord ett allmänt bra eremitliv bland svamp, varg och tallar.


Fotbolls-bio-salen, försökte ta till Guds kraft genom att slänga upp ett kors mitt i Spurs senaste match men ack ve dom leder tabellen medan Arsenal ser allt annat än formstarka ut.


Vedskjulet i uthuset a.k.a Polhem 2, vad skulle jag göra utan mitt 3G Fri Surf-abonnemang?

För er som funderar på #småfläta. Jag har kvar den Palacio-inspirerade småflätan och min frisör Joanna som var fruktansvärt irriterad på den lovade klippa mig gratis om 15 pers kom och bad om småfläta så snälla sprid trenden då det verkligen är både vackert att skåda men framför allt skulle innebära oerhört många fotbollsinspirerade (gratis) frisyrbyten i tvodden.

PS. #småfläta.

PS 2. Ja jag har två instagramkonton vilket är.... obehagligt. Det ena (fotlol) är till enbart för att ventilera fotbollsligheter så inte mina stackars totalt fotbollsointresserade vänner ska bli alltför plågade. Omtänksamhet 2014.

Fler blogginlägg från Fotlol