A.I.K GULD 2LAX9

Fotlol 01:39 2 Dec 2012

Ojoj gänget, nu har fotlollesmed-hen varit framme igen i dessa tomteverkstadstider och denna gången tog jag det inte lugnt. Har ju jobbat vidrigt mycket för att få ihop ett litet lager till jul som jag bland annat säljer NU i helgen på julmarknaden på Konstfacks baksida som är även i morgon söndag kl 10-17.

Nåväl låt mig presentera en hyllning till en av fotbolls-Sveriges mest fantastiska karaktärer, jag älskar denna poet och pratar självklart om AIK:s Martin Mutumba.

Till att börja med bjuder jag på denna fantastiska segerintervju med Martin efter AIK:s guldmatch 2009.

 
Tyck vad i vill om AIK men att han tatuerade in "A.I.K GULD 2LAX9" två dagar INNAN guldet var säkrat är bara för roligt/sjukt/soft/modigt/dumt/underbart/BRA/lol. Jag älskar när man får alla känslorna på en och samma gång.


aikguld2.jpegNi som inte följer Martin på Instagram (showarenmutumba) eller Twitter måste börja göra det. Så mycket poesi flödar ur denna mannen och du kommer känna dig som vore du hundra år gammal själv när du läser detta samtidsflöde.
Tack för allt lol Martin, här är 2LAX9-smycket! (Ni får ha överseende med iPhonebilder tagna mitt i arbetsnatten.)2lax9ny.jpegHär flummar kameran ut, det är väl bara att vara tacksam.

2lax9pa.jpegOm ni vill köpa så kommer jag göra 10 stycken av dessa, de är handutsågade och handgjorda och finns på marknaden i morgon eller HÄR! 
Kommer också komma som armband.


Ok nu ska jag sussa lite och sen är det snart måndag och då släpper jag ut mig själv ur sweatshopen, ut till den verklighet som Arsenal förstör för så många av oss. Peace.

Fler blogginlägg från Fotlol