Put your (high)lighters up

Emelie Thorén 09:52 3 Jun 2014

Här i babyland har det inte hänt obscent mycket. Jossan har gått upp 800 gram på 2 veckor, att jämföra med om jag skulle gå upp typ 15 kilo på samma tid. Hans kinder är bedårande, alldeles klotrunda och nussiga. I dag fick han joina mej till tandläkaren, plombjäkeln över rotfyllningen rasade ut i helgen. Likt ett mycket litet jordskred försvann den bit för bit.

Men jag har en fråga! Någon som har erfarenhet av att bleka håret själv/med hjälp hemma? Jag har ltie risigt med pengar och jag har inte råd att gå till salong och göra det, känner jag. Så jag tänkte beträda ny mark och nånting inom mej gnyr "don't do it, man, don't do it" och skräcken vore ju att få en sån där gulaktig birakille från nittiotalet-nyans. Jag vill heller inte bleka sönder håret ända in till rötterna, jag har så tunt och flygigt hår, jag ser helt skallig ut då. Inte så bra look, om man får välja. Vad använder ni? Hur blir det, hur gör ni? Highlights? Klutta lite här och där? Ta vanlig tokblekning men ändå applicera med borste på valda ställen? Blanda blekning i vanligt balsam och MYSA in det? Kan man ens det? Jag går gärna åt grått och jag kommer med största säkerhet kladda och experimenter med rosa toningar efteråt på slumpvis ställen, gillar den där isrosa kladd-toningen från L'Oreal eller vad det är.

Den här fingrade jag på igår:

------------------

Alla tips, förmaningar, do's and don'ts mottages tacksamt!

Fler blogginlägg från Emelie Thorén