Jag vill vara en groda!

Emelie Thorén 16:45 16 Jun 2014

Vi har varit på barnkulturfestival på Junibacken. Hade väntat mej mayhem men det var rätt så smooth sailing, lagom med folk och helt uthärdligt. Hade panik först timman, hade pröjsat närmare trehundra kronor i inträde för mej och Hanna och hon ville bara SITTA OCH RITA MED HELT VANLIGA PAPPER OVH PENNOR I ETT RITTÄLT. Jag ba "det här kan vi göra hemma - gratis! Unge!". Alltså jag tänkte det, jag sa inte det högt, men GUD vad jag tänkte det i ungefär femtio minuter. Men sen såg vi en teater (ett gammalt ragg i publiken, alltid lite udda att träffa sådana, gjorde mej liten som en mus i min tältklänning från HM beachwear) och så gjorde vi Hannas favoritgrej: ansiktsmålning. I kön peppade jag henne att inte göra en gullig fjäril utan nåt COOLT, och blev således jätteglad när hon ba "jag vill vara en groda!" till ansiktsmålarpersonen. Efteråt var besvikelsen total.

"DET HÄR ÄR FÖR FAN INGEN GRODA!!" kallar jag denna:

Fler blogginlägg från Emelie Thorén