Hold my hand, rest assured, I won't fail you

Emelie Thorén 10:14 20 May 2014

Apropå om jag märkt något udda med mitt barn som skulle kunna vara grundat i att hon föddes med snitt:

Nää, så vitt jag har märkt har Hanna inte fått några komplikationer av att ha fötts med snitt. Och jag har också förstått att vissa studier tyder på ditten och datten om man jämför snitt med "vanlig" förlossning, men i mitt/Hannas fall så tyder inget på någon försämring av barn (vilket underbart uttryck ändå).

Kanske om hon dragits med allergier eller någon synskada, whatever, så hade en kunnat "joo, men det kan ju vara pga snittet…", men Hanna har varken allergier, diagnoser eller anknytningsproblem. Lite väl många öroninflammationer från ett års ålder fram till hon var fyra-fem, that's it. <och en tårkanal som inte ville knipa igen så det krävdes en yttepytte korrigering av läkare, men det har jag svårt att tänka mej hade att göra med tillvägagångssättet hon föddes på.

Men vad vet jag. Om hon inte snittats så kanske hon hade kunnat bringa world peace vid det här laget. En kan ju aldrig veta. (PS det finns fortfarande tid för henne att lösa den baggisen)

Fler blogginlägg från Emelie Thorén