Hej det är jag, Mother Fourah

Emelie Thorén 16:03 16 May 2014

Jo! Om någon undrar något kring graviditet eller kejsarsnitt, så passa på att fråga exakt nu - om en vecka har jag glömt allt. Jag har inga vetenskapliga svar, bara mina egna erfarenheter, som as I write bleknar mer och mer. HAR så dåligt minne? Jag har gått och sagt till exempel detta: efter att Hanna snittades ut så tog jag henne på Babybjörnen/magen tre dagar senare och drog ner på Pet Sounds och fikade vid Nytorget med morsan. Snackade om detta med Kalle nån vecka innan Josef föddes och han ba: jaa asså, det är ju en total osanning, det var snarare tio dagar, två veckor. Jag ba vaaaa?. Tvivlar inte en sekund på att han sitter inne på de korrekta svaren här, men det är så konstigt hur det inte stämmer överens med mina egna minnen. Han ba du var ju jätteledsen för att du inte ens kunde lyfta henne de första dagarna. Återigen, jag ba vaaaaa?.

Så. Om det är nåt ni undrar om det naturliga/totalt jävla SJUKA det innebär att skapa ett barn, kör på bara.

Det här är dagen innan jag åkte in på SÖS. I all min prakt. Haha. Herregud.

Fler blogginlägg från Emelie Thorén