Tidens anda - Det vi pratar om mest just nu!

Redaktion 11:32 7 Sep 2011

1 Såg någon invandraren?
Ryktet säger att det fanns en invandrare på Way Out Wests festivalområde. Det är än så länge obekräftade rykten då ingen i redaktionen ska ha sett invandraren personligen. Har du ytterligare upplysningar om invandraren, kontakta då omedelbart festivalledningen.


2 Måns Zelmerlöws timeout
Årets Björn Gustafsson.
 
3 Max en gång
Hur surrealistiskt det än är att föreställa sig kungligheter idka könsumgänge – ungefär lika ew som ens egna föräldrar – verkar det nu ha inträffat. Åtminstone en gång. Nöjesguiden pressar fram ett grattis och håller tummarna för namnfavoriterna Tjodolf, Rullgardina eller The Symbol Formerly Known as Prince.
 
4 Henrik Dorsin
Evolutionen har skapat två typer av män. De snygga som förblir snygga. Och de fula som tvingas bli roliga för att ha chans till fortplantning. Det är därför vi har komiker som Henrik Dorsin i det här landet.
 
5 Lägenhetsinbjudningarna på Facebook
Ta inte illa upp men vi vill fortfarande inte komma på ditt event ”Ska plugga och letar lägenhet nu!” för det verkar i ärlighetens namn vara en rätt tråkig tillställning.
 
6 Åldern
Tio år sedan den 11 september. TIO ÅR. Och du blir inte precis yngre.
 
7 Trött kommentar
När kändisar kommer på tal är det alltid någon jävel som på gammal vana säger: ”jag har hört att han/hon är ett riktigt svin privat”. Vare sig det är Adolf Hitler eller Nelson Mandela. Kom igen.

8 EMT
Uttrycket direkt från Nöjesguidens innersta cirkel, EMT – Ensam Mans Twitter. Till alla lyckligt ovetandes män vars twitterkonton skvallrar om deras absoluta ensamhet.
 
9 Bostadskrisen är löst?!
Bostadsminister Stefan Attefall säger till Metro att de studenter som inte hittar bostad i Stockholm bör flytta någon annanstans och plugga. Så himla smart. Varför inte alla arbetslösa också när vi ändå håller på? Avgå alla för fan.
 
10 VIP-kort
Just när man trodde att idén om ett ”vip-kort” för att lättare få komma in på sin favoritklubb var totalt förlegad chockar Stockholm oss med att lansera nya stup i kvarten. Gammalt djungelordspråk: är man vip behöver man inget vip-kort. Okej? Okej.
 
Bubblare: Kanye Wests chunkyness, skuldtak, har Peter Wolodarski skippat polojumpern?

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!