Här är Filip och Fredriks nya tv-program

09:30 19 Feb 2019

Nu är det klart vad de ska göra istället för Breaking News.

Filip och Fredrik har tillfälligt övergivit Breaking News för att ge plats åt den folkligare Jessica Almenäs-versionen. Under duons frånvaro från rutan har de tagit fram ett nytt format. På tisdagen kunde Nöjesbladet avslöja att Filip Hammar och Fredrik Wikingssons nya program heter Alla mot alla och är ett frågesportsprogram där kändisar tävlar mot varandra.
– Jag och Filip älskar frågesport och vi har många gånger pratat om att det vore kul att göra en egen spinn på det. Därför känns det här som ett drömprojekt. Det är allt mer sällsynt med smarta människor i tv så det här känns jättekul, säger Fredrik Wikingsson till tidningen. 

Bland deltagarna finns till exempel Alex Schulman och Amanda Schulman, Rickard Olsson och Emma Frans, Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist och Alexander Kronlund och Kishti Tomita.
– Vi har exempelvis ett moment som heter ”Lever den jäveln?” där man får se kända människor och sedan fundera på om de fortfarande är i livet eller inte. Men jag vill verkligen understryka att det inte är ett lekprogram, även om det är en lekfull väg fram till frågorna, säger Fredrik Wikingsson.
– När det gäller deldagarna så är det ett brett program där vi inte vill lyfta fram några okända DN-skribenter i burarna utan vi vill ha större namn än så. Det finns en igenkänning bland våra tävlande i de allra flesta fallen, säger Filip Hammar.

Programmet har premiär måndagen den 4 mars och kommer att sändas klockan 22.00 i Kanal 5 varje dag från måndag till torsdag.

 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!