Det här säger dina kalsonger om dig

Redaktion 14:19 12 Jun 2024

Skit i anknytningsteori. Empiriska studier visar att det finns ett samband mellan det killar har under sina byxor och deras personlighet. Nöjesguiden har sammanställt den enda relationsguide du som dejtar män med kalsong behöver.

Boxershorts (lös och fladdrig)
Du vill inte att något ska kännas ordentligt. Du brukade åka skejtboard innan du skadade knät och identifierar dig fortfarande i hög grad med den “livsstilen”. Din frisyr går bäst att beskriva som halvlång och okammad. Att boka tid hos frisör känns lite fjolligt. Inte för att det är något som helst fel på bögar. Du dricker fatöl på barer där det kostar max 60 kronor, med undantag för vissa helgkvällar på Riche Fenix när du känner för att ligga med en snygg och fjärdedels känd. Det lyckas du med eftersom det vid första anblick kan vara svårt att avgöra huruvida du är en avdankad fotomodell eller bara triggar deras komplexa ptsd. Du gillar att “ta dagen som den kommer” och tjänar antingen mer än genomsnitt eller inga pengar alls. Du hatar ditt jobb men har inte driv nog att skaffa ett nytt. När Monika på Handelsbanken lyfter frågan om pensionsspar säger du att du ändå inte planerat att leva så länge. På dejtingappar har du lite väl låg ålder inställd. Du “visste inte att det gick att ändra den inställningen”. Relationer känns läskiga, men du tänker att det beror på att du helt enkelt inte är redo trots att du fyller 37 i november. Flera av dina kompisar har fått barn och är i stabila relationer och även om du inte vill säga det högt tycker du att det känns som ett svek. Som tur är har du två polare kvar som också har lösa kalsonger och ni tillbringar helgerna med att dricka 60-kronorsöl och experimentera med andra substanser. Du fantiserar om den stora kravlösa kärleken där ni passar så perfekt ihop direkt från början att ni inte behöver anstränga er det minsta. Allt kommer förändras av sig självt en dag när Gud stiger ner från himlen och välsignar dig och din perfekta partner med sexig och kravlös tajming. Fram till dess kan allt vänta, även sms:en från tjejen du träffat fram och tillbaka i två års tid. Hon ser allt mer livlös ut varje gång ni ses och det väcker något jobbigt inom dig som gör att du tillslut slutar svara helt. Du äter antidepp sedan några år tillbaka men vet inte varför. Det mesta i ditt liv bara pågår utan att du egentligen förstår hur. Du har heller inget behov av att veta.   

Fruit of the loom

Boxer trunks (tajta, ett par cm ner på låret)
Dina föräldrar är fortfarande ihop. Är de skilda hade de åtminstone inga problem att samsas på din och din systers studentmottagning. Du har minst ett syskon, har pluggat i Lund eller Uppsala och har alltid en inbokad klipptid eftersom din frisör sagt att det är bäst så. Du tränar regelbundet för att “hålla dig hyfsat i form” och för att du läst att det är ett bra sätt att hålla tankarna i styr. Att jogga utomhus nu på sommarhalvåret är ju också så härligt. En svensk klassiker ligger möjligtvis runt hörnet. Mest för att det är kul att ha ett mål och en ursäkt att umgås med “grabbarna” nu när alla har så mycket med jobb, flickvänner och jobb. Du gillar att ta en aw på fredagen med de andra på kontoret, men det är länge sedan du stökade till det rejält. Romantiskt dras du till personer med “ett fint leende”. Personen i fråga får gärna vara “sprallig och glad”. Om man skulle fråga dig varför just de här egenskaperna är viktiga skulle du säga att det du egentligen inte vill ha är en ledsen tjej. Ångest är inte obehagligt, men du förstår inte riktigt vitsen med den. Du har ett killgäng som du hållit ihop med från högstadiet med tillhörande flickvänner och ni firar alltid midsommar och kräftskiva tillsammans i skärgården. På kvällarna när ni ska somna i friggeboden brukar din tjej vilja skallra om det hon hört från de andra flickvännerna under kvällen. Ni bondar över att ni inte har några såna problem. Philippe Cohens youtube-kanal är riktigt nice för matinspo. Tajt, strömlinjeformad och utan överraskningar. Det är så du vill ha både din kalsong och ditt liv.

Tiger of Sweden

Briefs (Y-front)
Du gick estet på gymnasiet och har självfall i ditt hår. Du livnärde dig socialt på att vara klassens clown men fick aldrig kyssa tjejen du var kär i. Idag tjänar du bra med pengar som kommunikatör eller producent inom kultursektorn men har en sviktande självkänsla. Din mamma sa regelbundet att hon älskade dig som barn. Du har fått vara precis som du vill, och du funderar ibland på om det kanske var det som var problemet. Du tycker om gamla designprylar och att ha det snyggt och prydligt omkring dig. Du anser dig hyfsat estetiskt lagd, har mer foton i kamerarullen än andra kalsongtyper i garderoben och när Instagram var nytt tyckte du det var kul att laborera med olika filter som utstrålade nostalgi eller konstnärligt djup. I ditt relationssökande är du extremt kräsen men egentligen mest rädd för att misslyckas och bli ratad. En kombination av egenskaper som gjort att du varit singel nästan hela ditt vuxna liv. Folk du tycker om vill mest vara kompis. Du tänker att du vill ha en partner med liknande intressen som du. En själsfrände som du lekfullt, men verkligen inte på ett hårt eller sexistiskt sätt, kan trycka upp gelato i ansiktet på en fin sommardag. Du har många kompisar av varierande kön och åldrar. Äldre damer på stan och på jobbet tycker att du är väldigt trevlig. Mer än en gång har du fått känslor för en kompis men varit för rädd att “riskera det ni har” för att agera på dem. Istället dunkar du huvudet i kaklet på krogtoaletten innan du går ut och hjälper “Malin” att skriva klart sina prompts på Hinge. Hennes hårslingor nuddar din arm varje gång hon svajpar och det känns som att bli rispad med kniv. Ett halvår senare cyklar du hem till henne med thaimat och en flaska vin när killen med fladdriga kalsonger som du avrådde henne att likea har krossat hennes hjärta.

Timarco

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 06, 2024.

0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!