De svenska kändisarnas vedervärdiga aprilskämt

09:01 2 Apr 2019

Skitdagen första april är äntligen över. Låt oss med fasa titta tillbaka på de svenska kändisarnas försök till humor.

Jag vet inte vad det var som hände i år. Det var som att de svenska kändisarna försökte överträffa varandra i uselhet. Det är inte som att jag brukar vara särskilt road av första april i vanliga fall, inte alls faktiskt, men i år måste det ha slagits någon form av rekord i tråkiga skämt. Kändisarna har brutit ny mark. Så här illa har det aldrig varit förut. Här kommer några av de värsta exemplen.Peter Magnusson skojade om att Hey Baberiba kommer tillbaka
En försvårande omständighet här är att Peter Magnusson faktiskt jobbar med humor. Därför kan man fråga sig varför han gör så här. Han laddade upp bilden ovan på Instagram och skrev: "Idag blev det klart! Jag, @christinemeltzer, @davidhellenius gör en ny säsong med Hey baberiba. Denna gång har TV4 lovat att låta manusarbetet få ta tid, skrivandet börjar redan nästa vecka och premiär blir i september år 2031 efter Idol. Såååå kul!!!"David Hellenius skojade om att han fått en dotter och döpt henne efter sin före dettta kollega Tilde de Paula Eby
Parhästen David Hellenius ville inte vara sämre. Men det var han. "Inatt kom hon äntligen vår lilla dotter Tilde de Hellenius Nyberg, 7,5 kg och 63 cm lång. Både mamma Renée och Tilde mår bra!", skrev han på Instagram. Fy fan i helvete.


Camilla Läckberg skojade om ett samarbete med RFSU
En annan som tyvärr ville pröva sina humorvingar var deckardrottningen Camilla Läckberg. Hon gick ut på Instagram och berättade att hon i samarbete med RFSU tagit fram en limiterad utgåva av sexleksaker. "Varje sexleksak kommer ha ett berömt citat från en bok. Tanken är att man även i det sexuella mötet ska finna en möjlighet till litterär bildning. De tre första produkterna vi släpper är vibratorn ”Horace”, rabbiten ”Jean-Claude” och buttpluggen ”Weinstein”. Och ni kan nu testa er bildning - vilka böcker citeras?", skrev hon på Instagram. Det enda man möjligen kan tycka är lite roligt här är att det är precis det här white trash-typsnittet Camilla Läckberg hade valt om samarbetet hade varit på riktigt.


Pernilla Wahlgren skojade om att hon ska göra en Benjamin Ingrosso-cover
Pernilla Wahlgren laddade upp en video på Instagram där hon är mitt uppe i inspelningen av en Benjamin Ingrosso-cover. "Äntligen i studion & spelar in nytt material! Snart släpper jag en cover på svenska inspirerad av @benjaminingrosso", skrev hon följt av en hashtagkavalkad: "#sångfågel #nysingel #spotifyhereicome #allnightlong #glädjespridare #lionelwatchout #backinthestudio #detärnudethänder #såjävlafett"


Keyyo skojade om att hon ska besöka månen tillsammans med Leif GW Persson
Det här är så risigt att jag övervägde att inte ha med det på listan. Kvalar det ens in som skämt? "ÄNTLIGEN OFFICIELLT! Jag kan stolt berätta att jag ska göra min nya reseserie ”Rymdjournalen” tillsammans med Leif GW Persson! I säsong 1 kommer vi tillsammans att besöka månen och det vill ni inte missa #keyyomedgwirymden", skrev Keyyo på Instagram. Ännu en gång har en youtuber fått oss att bekymra oss för den kommande generationen.

Men vi kan åtminstone glädja oss över att det aldrig är så långt till första april som det är just nu.

Läs även: Jag blev grundlurad av Martin Melin på 1 april

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!