Jag blev grundlurad av Martin Melin på 1 april

14:27 1 Apr 2018

Här kommer en historia jag inte direkt är stolt över.

När jag skriver det här är fortfarande skakad över vad som precis hände: Martin Melin fintade upp mig på läktaren, där jag fick köpa korv.

Vid lunchtid på söndagen skrev Martin Melin en tweet där han lackade på att Rikspolisstyrelsens HR-avdelning vill att elvaåringar ska kunna söka till polisutbildningen. Det hade han läst i Dagens Nyheter.
Jag tyckte det var väldigt roligt att Martin Melin köpte det uppenbara aprilskämtet med hull och hår, så jag skrev en syrlig tweet.Varpå komikern Petter Bristav bestämde sig för att jävlas med mig genom att photoshoppa ihop en bild där det såg ut som att det var jag som rasade mot att Rikspolisstyrelsens HR-avdelning vill att elvaåringar ska kunna utbilda sig till poliser.Sedan gjorde Petter flera montage där Martin Melin rasade mot andra uppenbara aprilskämt.


Vi håvade in skratt, ryggdunkningar och retweets från våra följare. Men skrattet fastnade i halsen när det visade sig att det var Martin Melin som hade blåst oss.


Texten kom inte från Dagens Nyheter. Martin Melin hade skrivit den själv (vilket man, som min kompis Ellen påpekade, kunde ha tagit på till exempel att DN inte återger citat med citationstecken utan med pratminus) (eller att markören står kvar mitt i texten).

Well played, Martin Melin. Du lurade oss helt och hållet. Kudos!

Läs även om när Frasse Levinsson blev Instagramkändis.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!