Nygammalt namn, ny kock. Nöjes-guiden kommer för att testa. Och blir glada. För att inte säga kolossalt upprymda. Menyn tillåter utsvävningar för både sinne och kassa. För det ska erkännas att det var med aningen tunga steg vi gick över tröskeln. En era av fullständig lycka gick i graven när gamla La Couronne slog igen portarna och mången man och kvinna stod förvirrad kvar och undrade var man nu skulle ta vägen. Tillbaka till samma ställe, skulle vi vilja föreslå. Inredningen är förvisso inte lika hipp och baren befolkas inte av lika många kändisar, men den som kravlat över 25-årsstrecket och kanske fått en mer balanserad ekonomi kan njuta god mat, bra vin och trevligt sällskap. Det finns ett stort antal mindre rätter i form av soppor, sallader, grodlår och sniglar i vitlök som samsas med för tillfället aktuell à la carte. Vid vårt besök fanns två fiskrätter, vi tog hälleflundran, samt en vegetarisk anrättning. Därutöver vankades det kött < lamm, kalv och biff. À la carten byts tre gånger per år. Priserna varierar naturligtvis beroende på vad som beställs. Ljummen kycklingsallad med knaprig bacon ligger en bra bit under hundralappen men mättar nästan som en mindre huvudrätt. Detta gäller även löksoppan som kommer med traditionellt baguettebröd. Prova gärna husets ostar. Roqueforten svider i gommen, chèvren slår volter kring tungan och kittostarna kan vi äta av tills det spänner kring linningen. Naturligtvis finns även glass, choklad och crème caramel på menyn < välj och vraka. Nu hoppas vi bara på att det blir lite sväng på undervåningen. För efter en förstklassig brakmiddag vill vi så gärna dansa oss svettiga och dricka massor av franskt vin... Blir det så, La Couronne?