Podcasts

Power Meeting #38 – Alexander Salzberger: ”Jag har aldrig gjort sexscener med en kille"Senaste avsnittet av The Power Meeting Podcast gästas av skådespelaren Alexander Salzberger. Han berättar om uppväxten i Grimsta, förortskredd och hur krocken mellan estet- och förorts-Alex blev märkbar på sättet han pratade. Han berättar också om skådislivet, drömmarna att göra både kreativa och kommersiella jobb samt hur det är att spela in sexscener.
– Jag har aldrig gjort sex- eller hångelscener med en kille. Men om det är en bra roll och historia skulle jag gärna göra det. Det är lika tekniskt det och en del av att vara skådis. Och tycker man att det är jobbigt är det bara att säga nej.

Han avslöjar att han fått erbjudandet en gång.
– Jag hade precis kommit i kontakt med min marockanska farsa som är muslim och fett konventionell, och så ringde dem och sa att de hade en roll och att jag inte behövde provfilma. ”Du ska spela en Illuminati-snubbe som sitter i en lägenhet och röker mycket weed. Det är bara det att filmens huvudperson, som är en snubbe, ska sätta på dig. Det är det scenen går ut på.” Min farsa frågade om det hade kommit några bra jobberbjudandet den senaste tiden och jag ba ”Eh…”. Jag tackade nej den gången, inte för att jag är homofob, utan för att det inte fanns något intressant att bygga på i den rollen.

Hela avsnittet går att lyssna på här. Läs även: Alexander Salzberger – Den oljade käften från Grimsta.

Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Fler avsnitt från The Power Meeting Podcast

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.