Podcasts

Power Meeting #142 – Gagnef, KRIG & tjatsex med Abena AmoatengI denna veckas första avsnitt gästas Power Meeting Podcast av Abena Amoateng. De snackar om festivalen Gagnef – är det verkligen så vitt och knarkig som alla säger? Det blir också prat om tjatsex. Jon blottar gånger som han inte varit en "good guy" (läs mer på Jons blogg). Peter pratar dick pics. Och vad händer när man som kille tackar nej till sex?

Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

En kommentar

Skriv kommentar

Bild för Alice

Goddag kära vänner, jag heter Alice, från Lund-Sverige. Jag inser att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt äktenskap och relationer, därför önskar jag er all lycka och lycka. Jag har en trestimony att dela med mig ...
Jag bevittnar omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta kärleksspellare som heter DrOduduwas. Jag bestämde mig för att gå med i kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min man att älska mig igen. Det har varit mer än 2 år av separation . Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade mig, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt, bara igår morgon kom min man Maclver hem för att träffa mig och våra underbara barn, vår kärleksåterförening verkar vara starkare än tidigare.
Tack vare Dr.Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personliga kontakt mail: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Jag hade mycket tur att ha den här personliga kontakten med Dr.Oduduwa-e-postadressen, jag lovar Oduduwa att jag kommer att dela med mitt resultat vittnesbörd till vänner om hans stora magiska kärleksstavningskraft för att lösa följande problem: ...
- Om du vill ha din ex tillbaka.
- Avsluta skilsmässa och återförenas med ditt äktenskap
- Vinn tillbaka Tillit från din ex älskare
- om du alltid har mardrömmar eller dåliga drömmar på natten
- Du vill bli befordrad på ditt kontor. (Lycka till och framgång)
- Du vill ha kvinnor / män att lockas till dig.
- Om du vill föda ditt eget barn.
- Stava till styrkor, rikedom och berömmelse.
- LOTTO vinnande magiska nummer.
- Växtbaserad botemedel och helande av någon blodsjukdom. (Botemedel mot bröstcancer)
Dr.oduduwa har lösning på kärleksrelation / äktenskapspar kris.
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Fler avsnitt från The Power Meeting Podcast

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.