Låtar om regnet

12:48 26 Dec 2010

                    

Det snöar. Och snöar. Och snöar. Det är ingen nyhet. Visst kan det vara mysigt med fallande snöflingor. Men jag saknar regnet. Det där sövande, smattrande ljudet av regn mot fönsterbläcket. Känslan av att man får stanna inne och göra precis ingenting. 

Åh. Jag vill vara typ Josh Hartnett just nu. Och så ska jag sitta i en gammal fåtölj i något bohemiskt Lower West townhouse och regnet fullkomligen VRÄKER ner utanför. Och så dyker Natalie Portman upp. Det gör hon ju alltid när det regnar och är allmänt romantiskt. Och jag säger "Men herregud Natalie Portman du är ju genomblöt!" och ger henne en torr handduk och en filt som jag sveper om henne och hon tittar på mig och jag tittar på henne och vi blir sådär kära som de bara blir i filmer. 

Här är 18 låtar om regn. Vill du inte höra låtar om regn utan bara ljudet av regn? Såhär jävla regnskogsasahäftigt regn blir det ju aldrig. 

Vad håller jag på med egentligen. Sitter ensam på annandagen och lyssnar på inspelat regn på Spotify. Jag är väl trasig. Men det är ju inte heller någon nyhet. 

/ Peter 

Fler blogginlägg från Anonym