Lama människor

19:46 15 Apr 2011

Det går inte att ladda upp bilder på den här bloggen. Kanske är det min dator det är fel på. Jag ville ju visa er hur jävla läskigt det är att titta ut från köksfönstret över parken här utanför. 

Teknologerna är överallt. ÖVERALLT. Det grillas. Det är ungefär sju grader ute och det ska grillas. Filtar har bretts ut. Sofieroburkar ligger lite varstanns. Någon har med sig en bergssprängare som spelar Hotta Brudar och Billie Jean så det dånar över hela denna misär som är studenområdet Triangeln. 

Men det går inte att stå ut ens i köket. Även här finns teknologer. De ser ut ungefär såhär:

Och teknologernas FLICKVÄNNER, då! Står där i köket och förbereder någon jävla potatissallad. "Oj vad majonnäs" utbrister den ena. "Ja, nu får vi knäppa upp en byxknapp, haha" tillägger den andra. "Tonight is the night, girls!" skriker den tredje. De är sminkade utav bara satan. Gräsliga klänningar med dragkedjor typ överallt. Någon frågar om "de har sett Rebecka Black", en annan drar ett Ove i Solsidan-skämt. 

Så nu sitter jag här på rummet med mina mackor. Igen. Ska duscha. Tvaga skiten ur mig. Kanske lite grooming. Sen ska jag slänga på mig min finaste vita skjorta. Göra det bästa av situationen. Pingis har jag redan spelat idag så inte kan jag se fram emot det. 

Tänk om TVn ändå funkade, va. Kolla på någon jävla dokumentär och äta lakrits tills jag dör. Eller så går jag bara ut i parken med en flamethrower och säger åt dem att festen är slut eller jag flejmar upp varenda sate.  

Haha! Så gör jag! Går ut och bara "HEJ GRILLAR NI?!?!?" och sen bara flejmar jag ner allt jag ser.

/ Peter

Fler blogginlägg från Anonym