Fiskfan

23:34 17 Apr 2011

OK så den här fisken finns alltså i svenska vatten:

Brugd. Tretton meter lång, fyra ton tung och fullständigt jävla sinnessjukt galen. Slukade i sig de här två klåfingriga dykarna som TVUNGET skulle ner i havet och jiddra. "Men vi är marinbiologer" och så vidare och så vidare. Ni vet, det tugget. Fittor med 20.0 i gymnasiebetyg som pluggar plankton och ekosystem i fyra år och sen tror att de äger hela världen. Eller åtminstone världshaven. DE FÖRTJÄNAR ATT DÖ PÅ DETTA VIS. 

Ny bild, samma Brugd. Jag kallar denna bild "Brugd får mersmak". Här har Brugden simmat upp till ytan för att mörda lite mer, så jävla vansinnig som han är. "Nån marinbiologfitta som vill DÖ HÄR ELLER?!" vrålar Brugden när han tittar upp ur vattnet. Får man väl anta. 

Istället hittar han en cyklist där uppe. Slukar den rackaren också - cykel och allt - ungefär nån sekund efter att denna bild tas.

Eftersom hela Nöjesguidens hemsida tenderar att krascha pga den ökande trafik som mina blogginlägg genererar, får jag lov att återkomma senare, eventuellt imorgon, med svar på fråger. Det är stort tryck nu och många som ringer och frågar om den verkligen finns i Sverige och om man även borde undvika insjöar. 

Ibland får ni fan tänka efter lite själva

/ Peter

Fler blogginlägg från Anonym