PAKET PÅ POSTEN

Emerentia 16:42 31 Aug 2011

En dag i augusti, nu är det visserligen fortfarande augusti, men det låter så fint att skriva så, likt en visa av Evert Taube ungefär, i alla fall, jag hittade en bok då, direkt när jag såg den tänkte jag på Anders, så jag köpte boken och skickade till honom. Idag kom den fram och han blev glad. 

Det finns något fint i att ge bort saker. Jag gillar att ge bort saker. Lite som att köpa sina vänner kan en tycka, och jag förstår det. Jag köper mina vänner ibland, men just i detta fallet var det inte så.

Och här är vad paketet innehöll.

Nu ska jag snart hem och skriva det sista, tidsinställa ett inlägg inför imorgon och så hoppas jag att vi ses på smygläsningen. Men jag hör av mig innan dess. 

Just det, måste ju berätta dagens bästa:
Som copy handlar det herrans massa om att komma med idéer. Ibland sitter en och vrider och vänder på världen till förbannelse och andra dagar bara kommer det. Vips säger det liksom och så är det där, den där, idén, konceptet, världens bästa grejj. Så var det idag och nu kan jag inte vänta på att få träffa kunden på fredag. Fredagen blir veckans viktigaste dag, tillsammans med torsdagen då. Min pappa fyller år, jag spelar på Yaki-Da, vi presenterar för kund och så är ju tidningen ute då.
 

Fler blogginlägg från Emerentia