DEEPER DOWN IN CHINATOWN!

Emerentia 12:19 27 Sep 2011

 Det är ganska sällan jag tycker att något jätteroligt händer, eller så är jag bara lat, ja så är det nog. Igår var vi i alla fall på En bit av Göteborg, och de minutrarna musiken inte var bra, var det istället inspirerande och jag tänkte för en sekund att det kanske var rent ut sagt skitdumt att sluta spela i band nästan innan jag ens börjat. Jag funderade på det ett slag och när koncentrationssvårigheterna blev för stora gick vi hem, gick ut med hunden och så somnade jag illa kvickt efter att ha lagt två bra ord i Wordfeud. 

Men i alla fall, det jag vill skriva, och som kanske kan väntas av rubriken är det att en av mina favvosar, Niclas Frisk kommer till stan. På lördag. Till Stadsteaterns Foajébar. Och jag har fått lista. Att jag inte dör. Tänk, här trodde jag på en till helg där jag helst av allt skulle sitta inne för att jag oroar mig för att gå ut och ha tråkigt eller inte känna någon eller, ja, sånt där och så kommer Niclas Frisk. Och jag får biljetter. Tack Hedda. 

Niclas och jag använder tydligen samma pose, vi kanske borde slå våra påsar ihop, så slipper jag våndas över att jag inte spelar i band mer. 

Fler blogginlägg från Emerentia