Gör nåt äckligt, baby

Rebecka 00:12 3 Jan 2012

 Ha! Vet att det råder väldigt delade meningar bland rnbälskare om huruvida Ansiktet är bra eller ploj. Kanske är det vår största slitning någonsin? Jag är en av dom som älskar både X och Äckligt, för att det är svinigt bra allsångshits, och jag kan inte motstå det. De är förvisso "sköna killar" och jag fattar väl grejen om man inte köper ett wailat "bouillabaisse" men keep in mind att ni lyssnar på sjukare saker och gillar det, fast sjunget på engelska, vill påminna om R Kellys The zoo till exempel. 

Tips från coachen: Herbert Munkhammar, du är en snygg kille, du måste inte vara rolig när du är naken. 

Ps. Tar alltid parfym på mig innan jag går och lägger mig. Ensam. Mysigt va?

Ps2. Jag älskar The lonely Island och "3way" är en av de låtar jag lyssnade mest på i höstas, ha det i åtanke när du bearbetar den tidigare texten.

Fler blogginlägg från Rebecka