Larry David

Det bästa ur bildskörden från Vanity Fairs Oscars-efterfest

Parisa Amiri 15:43 5 Mar 2014

Det kanske mest givande med galor är de bilder som släpps på när två av dina favoriter står och skrattar backstage, lutar sig över till den andras rad under tv-sändningen eller lite småpackade hänger på efterfesten. Ännu bättre om de är favoriter du aldrig sett ihop innan. 

The goodies från Vanity Fairs legendariska Oscars-efterfest:

Hur ofta händer det här: jag älskar samtliga människor i bild. Det kan jag inte ens säga om mina släktbilder. 

Vill blanda upp med min genpool med valfri älskling i den här högen. 

AAH. Stevie Nicks får den sortens bakifrån-kram känd från par på konserter av Bill. All kudos till J Law för trifectan som består av 1. val av sällskap, älskade Larry 2. perfekta mesh-detaljer på hennes mordvapen från Tom Ford och 3. GREPPET på vinglaset. 

Kvällens bästa sweethearts på delad förstaplats går såklart till Amy och hennes nya main squeeze Nick Kroll - har man sett dem på bild tillsammans innan? - och alltid, oavsett - min storasyster i mina fantasier, Chrissy och hennes hubby John. 

Awesome people hanging out together, del 1: Spike Lee i rejvsneaks, Bill pga Bill och Rosario Dawson! Kan jag slippa behöva se filmer där hon inte är med? 

Awesome people hanging out together, del 2: nästan osannolikt bra?! Ikonen Russell Simmons, Oprahs bästis Gayle, gudinnan Mindy HEELS IN HAND och hennes bästis BJ Novak vars nya bok SEGAR med att komma hem till mig.

De enda vars bilder i tillfälliga Vanity Fair-studion på plats inte var odrägligt pretentiösa utan förtjänar att publiceras och överhuvudtaget att ta in: Leslie och Judd hade ordnat barnvakt.  

De var på bjussigt humör och intog photo booth-klassikern också. 

Rashida och stylisten Brad Goreski. 

Bita axel-kära!!! Nu mår man.

Läs mer

Dags för Prince att ta steget in i tv-serievärlden

Parisa Amiri 17:08 15 Jan 2014

Historisk bild tagen efter Princes framträdande i Stockholm på Skeppsholmen i somras, när han ska in och sussa på Grand Hotel. 

Det här med stora stjärnor inom musik och film i tv-serieform är ju ett drag som gått från lovande tendens till glädjande standard, ännu ett exempel:

Idag blev det känt att världens minsta man med det normavvikande förhållandet till sin gitarr, tidigare känd som artisten Prince, ska göra ett framträdande i tv-seriesfären. Andra februari!

På förhand sannolik serie där Prince gör en cameo: Glee? 

Den serie internet upplyst mig om att han ska dyka upp i: New Girl!

Det blir bättre. Prince har kontaktat New Girl-gänget på eget bevåg och avsnittet ska utgå från hans tydligen beryktade hemmafester PLUS det sägs att han kommer att lägga sig i Nick och Jess förhållande. Inte helt oväntat att Prince älskar att skapa drama.

Ser det här som ännu ett led i att Prince öppnar upp sig för världen, det senaste året har han bjudit på matbild på twitter, släppt en låt om uppskjuten frukost med tillhörande, pinsam video, där singelomslaget prytts av Chappelle (vad HÄNDE med honom) i full on Prince-mundering. 

Det här kräver en mini-trio-lista över celebs som spelat sig själva i tv-serier, kom MER än gärna på fler exempel:

1. Kampen med att få till flygplansscenen med Oprah i 30 Rock har tillägnats ett helt kapitel i Tina Feys måste-bok "Bossypants" och vad vi ska vara glada för att det löste sig. 

2. Mannen som presenterades för oss som en renlighetsberoende, tröjälskande familjefar i Full House visade sina Entourage-anpassade sidor i serien. Oh, Bob Saget!

3. Larry David sitter court side och lägger krokben för Shaq. Saknar Curb Your Enthusiasm. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla